Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
More

    Εκτελεστικός παραγωγός του “Loki” μιλά για τους νέους χαρακτήρες και την εισαγωγή των McDonald’s της δεύτερης σεζόν

    Εκτελεστικός παραγωγός του "Loki" μιλά για τους νέους χαρακτήρες και την εισαγωγή των McDonald’s της δεύτερης σεζόν

    Ο εκτελεστικός παραγωγός του “Loki”, Kevin Wright, μίλησε με το IGN για τον Ke Huy Quan, τον Victor Timely του Jonathan Majors και για το πως γεννήθηκε η ιδέα της Sylvie που δουλεύει στα McDonald’s. Επιπλέον, απαντά – στο περίπου – στο αν θα δούμε τον Mobius να κάνει jet ski.

    Μια από τις μεγάλες εκπλήξεις των trailer ήταν το ότι η Sylvie δουλεύει στα McDonald’s. Συχνά στις παραγωγές που ενσωματώνουν ένα τέτοιο brand μπορούν να γίνουν δύο πράγματα: ή να ξεκινήσει ως δημιουργική ιδέα (και μετά να κλείσει η συμφωνία) ή να κλείσει πρώτα η συμφωνία με την εταιρεία (και μετά οι σεναριογράφοι να βρουν έναν τρόπο να το βάλουν στο project). Εδώ, ο Wright λέει ότι τα πράγματα έγιναν κάπως “ανάποδα”.

    “Το σκεφτήκαμε κατά την ανάπτυξη και ένα μεγάλος μέρος του ήταν ότι θέλαμε να βρούμε ένα μέρος για να πάει η Sylvie και να αισθανθεί το αντίθετο της αποκάλυψης. Ένα ήσυχο μέρος στο παρελθόν σε μια μικρή πόλη όπου όλοι ξέρουν τους πάντες. Ξεκίνησε έτσι και μετά κάπως το ξέχασα, μέχρι που πήγαμε στο δωμάτιο των σεναριογράφων. Στο τέλος της πρώτης σεζόν, όταν ήμασταν κυριολεκτικά στην τελευταία μέρα των γυρισμάτων, ήμασταν στο Citadel στο End of Time, και καθόμουν στα σκαλιά με την Sophia [Di Martino, που ενσαρκώνει την Sylvie] και μιλάγαμε για το τι θα κάναμε μετά και λέω, ‘Που πιστεύεις ότι πάει η Sylvie μετά από αυτό;’ Και είπε ‘Πιστεύω ότι θα πεινάει’. Και είπα, ‘Αυτό είναι πολύ καλό’. Φυσικά, ήταν σε αυτήν την τρελή αποστολή εκδίκησης, η αδρεναλίνη είναι στα ύψη. Οπότε όταν πήγαμε στο δωμάτιο και μιλάγαμε γι’αυτό, ενώθηκε κάπως και μιλάγαμε για διάφορα πράγματα και μέρη που πηγαίναμε, όπως τα McDonald’s για πάρτι γενεθλίων. Υπάρχει αυτή η νοσταλγική ιστορία, πιστεύω, για πολλούς από εμάς, καθώς το κάναμε που είχε μια φυσική αίσθηση. Και μετά πήγα στο τμήμα για τις συνεργασίες με τα brand και τους είπα, ‘Θέλουμε πραγματικά τα McDonald’s. Πιστεύετε ότι θα το κάνουν;’ Και ήταν τέλειο, γιατί ήταν πολύ χαρούμενοι και μέσα. Χαιρόμαστε που λέμε αυτήν την νοσταλγική πλευρά”.

    Άλλο ένα άγνωστο στοιχείο της ιστορίας (που ‘ξεπετάχτηκε’ στο trailer) ήταν η εισαγωγή του Οσκαρικού Ke Huy Quan ως O.B.. Ο χαρακτήρας ξέρουμε ότι είναι ο κατασκευαστής και ο επισκευαστής όλων των gadget της TVA, και τον βλέπουμε να φέρνει έναν αέρα ελαφρότητας. Αλλά ποιο κομμάτι του χαρακτήρα ανήκει στον Quan και πόσος από τον χαρακτήρα του ήταν ήδη σχεδιασμένος από τα σενάρια;

    “Είναι δύσκολο να ξέρεις, δεν είναι ποτέ φιξαρισμένο. Κάθε σκηνοθέτης δουλεύει διαφορετικά. Στην δεύτερη σεζόν του ‘Loki’, ήταν πάντα πολύ σημαντικό για μένα και για τον Tom, τα σενάρια αν είναι πράγματι οι κατευθυντήριες γραμμές. Εξελίσσονται όμως. Όταν κάνεις ταξίδια στον χρόνο, υπάρχουν πολλά βαριά πράγματα που πρέπει να γίνουν στο τέλος. Αλλά πολλές φορές, ο σεναριογράφος, Eric Martin, του δινόταν…πραγματικά έπρεπε να βρει λύση για ένα μεγάλο γρίφο, σαν το φίδι που τρώει την ουρά του, κάτι που ήταν δύσκολο. Όταν όλοι πήγαμε στο Λονδίνο και ετοιμαζόμασταν να γυρίσουμε, βάλαμε στην οθόνη το σενάριο, όλο το cast πήρε μέρος και δεν κάναμε πρόβες, δεν έκαναν ανάγνωση του σεναρίου. Απλά το διαβάζαμε και μερικές φορές οι διαφωνίες που βλέπετε να έχουν οι χαρακτήρες, τις έχουμε και μεταξύ μας, καθώς προσπαθούμε να το καταλάβουμε. Και κάποιες φορές ο κόσμος λέει, ‘Όχι, όχι, αυτό είναι. Αυτή θα πρέπει να είναι η σκηνή. Κάνε αυτό’. Έτσι μπήκε και ο Ke. Ήρθε στα δωμάτια και πολλά από αυτά ξεκινήσαμε να τα βρίσκουμε εκεί. Ήταν από την αρχή κάπως παράξενος στο σενάριο…αλλά πρέπει να δώσεις στο cast το περιθώριο να βρουν τον δρόμο τους και να το κάνουν δικό τους. Προσπαθούμε να το κάνουμε αυτό από νωρίς. Το προσπαθούσε όσο τα σενάρια είναι ακόμα εύπλαστα, ώστε αν βρεθεί κάτι ενδιαφέρον, μπορούμε να το κυνηγήσουμε να να χτίσουμε πάνω σε αυτό”.

    Μεγάλο κομμάτι της νέας σεζόν θα είναι και ο Victor Timely, η πρώιμη εκδοχή του Kang. Μιλώντας για τον χαρακτήρα, ο Wright είπε τα εξής: “Ο Timely γίνεται ένα πραγματικά μεγάλο κομμάτι της ομάδας και είμαστε πολύ χαρούμενοι, γιατί είχαμε μια συγκεκριμένη ιστορία του Victor Timely που θέλαμε να πούμε στην σεζόν. Προσπαθώ να τον βάλω εκεί πέρα από την πρώτη σεζόν, αλλά υπήρχε τόσο ιστορία που μπορούσαμε να πούμε. Οπότε είμαι χαρούμενος, γιατί πιστεύω ότι γίνεται μεγάλο μέρος του. Δεν ξέρω πως μπορώ να πω αρκετά, χωρίς να κάνω spoiler, αλλά είναι αναπάντεχο. Όταν έρχεσαι με την προειδοποίηση ότι ο πόλεμος έρχεται, περιμένεις έναν κακό επιστημονικής φαντασίας από το μέλλον. Το αστείο με τον Timely είναι ότι είναι ένας πολύ εσωστρεφής, ελαφρώς εκκεντρικός επιστήμονας από το παρελθόν, κάτι που θα προκαλέσει πολλές διαφωνίες στους χαρακτήρες μας, γιατί δεν είναι αυτό που περιμένουν”.

    Όπως και όλες τις εκδοχές του υπερκακού, έτσι και αυτήν θα την ενσαρκώνει ο Jonathan Majors, ο οποίος πρόσφατα είχε προβλήματα με τον νόμο, μιας και κατηγορήθηκε ότι βιαιοπράγησε κατά μιας 30χρονης γυναίκας. Κατά πως φαίνεται, η παραγωγή δεν συζήτησε καν να αλλάξει την βαρύτητα του ρόλου του, μιας και ο Wright λέει ότι δεν έκαναν δεύτερα γυρίσματα. “Με το που βρήκαμε την ιστορία και την είδαμε και ενθουσιαστήκαμε από αυτήν, την βγάλαμε στον κόσμο”.

    Τέλος, έδωσε μια ασαφή απάντηση στο ερώτημα για το αν θα δούμε τον Mobius να κάνει jet ski. Το μόνο που είπε ήταν να μείνουμε συντονισμένοι για να μάθουμε. Προϊδέασε ότι αυτή η σεζόν θα είναι καλύτερη από την πρώτη, καθώς το συνεργείο, οι ηθοποιοί και όλοι όσοι ασχολήθηκαν με την παραγωγή – έχοντας ξεπεράσει τις δυσκολίες που έφερε η πανδημία του COVID – επένδυσαν περισσότερο στην δημιουργία της και ήθελαν να δημιουργήσουν κάτι για το οποίο θα ήταν πραγματικά υπερήφανοι.

    Η δεύτερη σεζόν του “Loki” θα κάνει την πρεμιέρα της στις 6 Οκτωβρίου. Ανυπομονείτε; Πείτε μας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ