Τα λεμόνια αυτή την εποχή είναι άφθονα και είναι ευκαιρία να φτιάξεις λαχταριστά μπισκότα με αυτά.
Είναι η εποχή των λεμονιών και με αυτά μπορείς να φτιάξεις μπισκότα που είναι μαλακά και με ελαφρώς χρυσαφένια εμφάνιση. Φτιάχνονται γρήγορα και εύκολα και μπορεί να γίνουν η απολαυστική καθημερινή σου απόλαυση.
Αυτά τα μαλακά μπισκότα γεμάτα με γεύση λεμόνι θα κάνουν όλους να ζητούν περισσότερα.
Συνδυάζονται με ένα φλιτζάνι τσάι ή απολαμβάνονται μόνα τους και αποτελούν το απόλυτο comfort food.
Αυτά τα μπισκότα με τον συνδυασμό φρέσκου χυμού λεμονιού, ξύσμα λεμονιού και εκχύλισμα λεμονιού θα τα λατρέψεις, ενώ οι πικάντικες και φρέσκες γεύσεις του θα δελεάσουν τους γευστικούς σου κάλυκες.
Δεν χρειάζεται να είσαι επαγγελματίας αρτοποιός για να φτιάξεις αυτά τα γλασαρισμένα μπισκότα λεμονιού.
Τα συστατικά είναι απλά και η διαδικασία είναι απλή. Απλώς ακολούθησε τις οδηγίες βήμα προς βήμα και θα έχεις έτοιμη μια παρτίδα μαλακών μπισκότων λεμονιού σε χρόνο μηδέν.
Όπως αναφέρει και το splashoftaste.com, μπορείς ακόμη και να καταψύξεις τα μπισκότα λεμονιού για μελλοντική χρήση, καθιστώντας τα μια βολική επιλογή όταν χρειάζεσαι ένα γρήγορο επιδόρπιο.
Συστατικά