Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
More

    Άλλον έναν χαρακτήρα των κόμικς εισάγει το δεύτερο επεισόδιο του “Loki”, αλλά μάλλον δεν είναι αυτός που νομίζουμε

    Προειδοποίηση: Ακολουθούν spoilers από το δεύτερο επεισόδιο του “Loki”!


    Το δεύτερο επεισόδιο του “Loki”, με τον τίτλο “Breaking Brad”, εισήγανε έναν νέο χαρακτήρα που μπορεί να είναι γνωστός στους αναγνώστες των κόμικς της Marvel.

    Ο λόγος για τον Zaniac, που δημιουργήθηκε από τους Doug Moench και Keith Pollard για τις ανάγκες του “Thor #319” (1982). Πρόκειται για μια οντότητα που δουλεύει για τον Dormammu (που έκανε το live-action ντεμπούτο του το 2016 με το “Doctor Strange”). Έχει την ικανότητα να καταλαμβάνει τα σώματα των ανθρώπων, ένας εκ των οποίων ήταν και ο Tom Malverne, γνωστός και ως Τζακ ο Αντεροβγάλτης. Άλλος ένας άνθρωπος που στοιχειώθηκε από την οντότητα ήταν ο Brad Wolfe, ο οποίος ενσάρκωνε μια φανταστική εκδοχή του Zaniac σε μια ταινία slasher. Ο Wolfe απέκτησε υπερδυνάμεις από αυτήν την ένωση, αλλά τρελάθηκε. Γίνεται αντίπαλος του Thor, ο οποίος αναγκάζεται να συνεργαστεί με τον πράκτορα της TVA, Justice Peace, για να τον σταματήσουν.

    Η ίδια ιστορία φαίνεται να ξετυλίγεται και στην σειρά του Disney+, αλλά ο σκηνοθέτης του επεισοδίου, Dan Deleeuw, μάς προετοιμάζει για το αντίθετο. Κατά πως φαίνεται, εδώ, είναι απλά ο αστέρας Brad Wolfe που ενσαρκώνει τον Zaniac στην ταινία και δεν έχει καταληφθεί/τρελαθεί από την οντότητα. Αντ’ αυτού, ο ηθοποιός είναι ένα δημιούργημα του Hunter X-05, ο οποίος, όπως και η Sylvie, έχει βρει μια νέα ζωή στην Γη.

    “Πιστεύω ότι μέσα στο multiverse, και στο να είναι ο Brad Wolfe, είναι σε ένα timeline που δεν έχει γίνει κακός”, είπε στο GamesRadar. “Πηγαίντε λίγα timelines πιο πέρα και πιθανότατα να βρείτε κάποιον που είναι πιο κακός χαρακτήρας”.

    “Θέλαμε να παίξουμε με το Easter egg και να εισάγουμε έναν χαρακτήρα που ήταν σχετικά άγνωστος στα κόμικς”, συνέχισε. “Αλλά δεν μπορούσαμε να αντισταθούμε στην ιδέα του να εξερευνήσουμε κάποιον που δεν πίστευε στην πραγματικότητα της TVA και το τέχνασμα των Timekeepers και όλα αυτά, όντας ηθοποιός. Τώρα είναι κάποιος που έχει την αντίληψη της πραγματικότητας για μια ζωή. Οπότε λειτούργησε και από τις δύο πλευρές”.

    Άλλον έναν χαρακτήρα των κόμικς εισάγει το δεύτερο επεισόδιο του "Loki", αλλά μάλλον δεν είναι αυτός που νομίζουμε

    Κάντε εγγραφή στο Disney+

    Το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για σειρές και ταινίες Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας.

    8,99€

    Κάντε εγγραφή στο Disney+ ↗

    Το δεύτερο επεισόδιο του “Loki” είναι διαθέσιμο για προβολή στο Disney+. Το είδατε; Αν ναι, μπορείτε να διαβάσετε για τον παλιό υπερήρωα που ‘εμφανίστηκε’ σε αυτό, καθώς και τι ήταν το αντικείμενο που κρατούσε η Sylvie στο τέλος.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ