Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
More

    Η εύρεση του Luffy ήταν η δυσκολότερη του live-action “One Piece”

    Η εύρεση του Luffy ήταν η δυσκολότερη του live-action "One Piece"

    Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης για το τρίτο τετράμηνο του έτους, ο συν-CEO του Netflix, Ted Sarandos, μίλησε για την επιτυχία της live-action μεταφοράς του “One Piece” και αποκάλυψε το πόσο δύσκολο ήταν να βρεθεί ο ηθοποιός που θα ενσάρκωνε τον Monkey D. Luffy.

    “Μια από τις δυσκολότερες προκλήσεις του casting στην ιστορία των original προγραμμάτων ήταν το ποιος θα παίξει τον Monkey D. Luffy”, είπε στην προγεγραμμένη συνέντευξή του.

    Ο ρόλος κατέληξε τελικά στον Iñaki Godoy, ο οποίος είχε ξανασυνεργαστεί με την συνδρομητική για το “Who Killed Sara?” του 2021.

    “Ο Godoy ήταν ακριβώς κάτω από την μύτη μας, στην ταλαντούχα οικογένειά μας”, συνέχισε. “Τον ανακαλύψαμε πριν μερικά χρόνια και τον είχαμε σε μια υπέροχη σειρά, μια μεξικάνικη σειρά που λεγόταν ‘Who Killed Sara?’ Και μπορέσαμε να τον πάρουμε σε αυτήν και τώρα είναι παγκόσμιος superstar”.

    Το “One Piece” ήταν μεγάλη επιτυχία για το Netflix, κατακτώντας την πρώτη θέση στο Top 10 της συνδρομητικής σε 84 χώρες, με τα νούμερά της να είναι καλύτερα από αυτά του “Cowboy Bebop”, το οποίο το Netflix ακύρωσε τρεις εβδομάδες μετά την πρεμιέρα του. Η σειρά ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν, πριν από ένα μήνα, με τον δημιουργό και εκτελεστικό παραγωγό αυτής να κάνει την ανακοίνωση, μιας και τότε έτρεχαν ακόμα και οι δύο απεργίες στο Χόλιγουντ. Στην νέα σεζόν ξέρουμε ότι σίγουρα θα δούμε τον Chopper, ενώ ο συν-showrunner Matt Owens δηλώνει ότι ο ρόλος της Doctor Kureha γράφεται για την Jamie Lee Curtis, αν και η ενσωμάτωση της ηθοποιού δεν είναι ακόμα βέβαιη.

    Κατά την γνώμη μας, το “‘One Piece’ είναι ένα live action adaptation που αξίζει να δουν όλοι οι fans της σειράς, ακόμα και οι λίγο πιο σκεπτικοί. Πραγματικά πρόκειται ίσως για την καλύτερη και πιο πιστή μεταφορά από anime που έχουμε δει ποτέ. Ενώ ταυτόχρονα η σειρά είναι καλή σε όλους τους τομείς ακόμα και για αυτούς που δεν έχουν κάποια γνώση του αρχικού υλικού και να μην φοβηθούν να το ξεκινήσουν”.

    Διαβάστε το αφιέρωμά μας με τις μεγαλύτερες αλλαγές που έφερε η live-action μεταφορά σε σχέση με τα manga και anime και πείτε μας την γνώμη σας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ