Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
More

    Δεν ήταν σχεδιασμένα τα Easter Eggs των X-Men στην δεύτερη σεζόν του “Loki”

    Δεν ήταν σχεδιασμένα τα Easter Eggs των X-Men στην δεύτερη σεζόν του "Loki"

    Ο σκηνοθέτης του δεύτερου επεισοδίου του “Loki”, Dan DeLeeuw, ξεκαθαρίζει ότι οποιαδήποτε ομοιότητα με τους X-Men είναι συμπτωματική.

    Ο λόγος της διευκρίνησης έχει να κάνει με την πόρτα για το Temporal Loom, η οποία θυμίζει την είσοδο για το Cerebro. Πολλοί fans ήταν αυτοί που ξεκίνησαν να ‘συνωμοτούν’ online για την σύνδεση των projects, ιδίως τώρα που η Marvel κατέχει τα δικαιώματα των X-Men και έχει ξεκινήσει σιγά-σιγά να εισάγει τους μεταλλαγμένους στο κινηματογραφικό της σύμπαν. Ωστόσο, ο DeLeeuw μίλησε στο ScreenRant και είπε ότι κάτι τέτοιο δεν έγινε επίτηδες.

    “Ήταν τα σκηνικά, ο Kasra [Farahani σκηνοθέτης του τρίτου επεισοδίου], ο σχεδιαστής παραγωγής μας, είναι ευφυΐα με όλα τα σκηνικά”, είπε. “Μπορείς να το δεις στις αφίσες της TVA, αν αφήσεις το τμήμα να τρέξει κάτι, θα βρουν καταπληκτικές ιδέες που έχουν ιστορία πίσω τους. Αλλά είναι κάτι που δεν περίμενες να εμφανιστεί στο πλατό. Δεν ήταν σχεδιασμένο”.

    “Είναι αστείο, η δασκάλα των φιλολογικών στο πανεπιστήμιο μιλούσε για ένα βιβλίο και είχε μια ιδέα με την οποία δεν συμφωνούσε ο συγγραφέας, οπότε είπε στην τάξη, ‘Αν είναι εκεί, είναι εκεί’. Και έτσι είναι , ‘Δεν πιστεύω ότι ήταν αυτή η πρόθεση, αλλά, αν θέλουν να είναι εκεί, κανένα πρόβλημα'”.

    Αυτό δεν ήταν το μόνο “Easter Egg” που παρατήρησαν οι fans. Στο ίδιο επεισόδιο ενώ ο Loki και ο Mobius βρίσκονται στο Λονδίνο του 1977 στο Sacred Timeline και κυνηγούν τον Hunter X-05, περνούν μπροστά από έναν τοίχο που γράφει “All M are brothers”, κάτι που έχει κάνει τους fans να πιστεύουν ότι το “Μ” αντιπροσωπεύει την λέξη “mutants”, δηλαδή “μεταλλαγμένοι”.

    Ποιες είναι οι δικές σας θεωρίες; Πείτε μας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ