Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
More

    «Ο Άλλος Άνθρωπος»: Η Χαλκίδα… σέρνει τον χορό των αποχωρήσεων – «Με τον κ. Πολυχρονόπουλο ουδεμία σχέση μας συνδέει, πλην της ονομασίας»

    Η πρώτη κουζίνα του «Άλλου Ανθρώπου» που… σέρνει τον χορό των αποχωρήσεων είναι η Χαλκίδα, καθώς ολοένα και περισσότεροι εθελοντές δεν πείθονται από όσα ισχυρίζεται ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος και διατυπώνουν ενστάσεις για τα όσα λάμβαναν χώρα στα της οργάνωσης.

    Οι εθελοντές της Εύβοιας ήταν οι πρώτοι που ανακοίνωσαν επίσημα την «απόσχισή τους», με τις υπόλοιπες κουζίνες της περιφέρειας (και όχι μόνο) να παίρνουν και εκείνες τη σειρά τους στις επόμενες μέρες.

    «Τις πρώτες ύλες για την προετοιμασία του φαγητού τις προσφέρουν εθελοντικά επίσης συμπολίτες μας, επώνυμοι και ανώνυμοι, που θέλουν κι αυτοί με τη σειρά τους να συνδράμουν σιωπηρά με ανιδιοτέλεια. Τον χώρο που χρησιμοποιεί η κοινωνική κουζίνα της πόλης μας για την προετοιμασία του φαγητού τον παραχωρεί επίσης συμπολίτης μας, χωρίς το παραμικρό αντάλλαγμα», τονίζουν μεταξύ άλλων, διαχωρίζοντας τη θέση τους από τον Πολυχρονόπουλο.

    Αξίζει να τονιστεί πως η κουζίνα της Χαλκίδας ήταν μία από τις πιο ενεργές της συλλογικότητας καθώς μαγείρευε καθημερινά και όχι μόνο σε περιόδους καταστροφών.

    Αξίζει να τονιστεί πως η κουζίνα της Χαλκίδας ήταν μία από τις πιο ενεργές της συλλογικότητας καθώς μαγείρευε καθημερινά και όχι μόνο σε περιόδους καταστροφών.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ