Παρασκευή, 1 Μαΐου, 2026
More

    Ανοδικές τάσεις στο άνοιγμα του Χρηματιστηρίου Αθηνών

    Ανοδικές τάσεις στο άνοιγμα του Χρηματιστηρίου Αθηνών

    Ήπιες ανοδικες τάσεις καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, εν μέσω ανοδικής κίνησης των ευρωπαϊκών αγορών.

    O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 1.407,25 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,27%.

    Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 6,65 εκατ. ευρώ.

    Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 0,23%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,44%.

    Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Coca Cola HBC (+1,55%), της Ελλάκτωρ (+1,28%) και της Elvalhalcor (+0,87%).

    Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Σαράντης (-1,25%), της Autohellas (-0,88%) και της Εθνικής (-0,42%).

    Ανοδικά κινούνται 35 μετοχές, 10 πτωτικά και 11 παραμένουν σταθερές.

    Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Δρομέας +5,03% και Κεκροψ +3,51%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Ξυλεμπορία (κ) -2,05% και MIG -1,74%.

    Πηγή

    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ

    spot_img