Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
More

    Τέμπη: Οργή από τους συγγενείς των θυμάτων για τα νέα πρόσωπα του ανασχηματισμού

    Τις έντονες αντιδράσεις συγγενών των θυμάτων των Τεμπών, προκάλεσε ο νέος ανασχηματισμός της Κυβέρνησης και τα πρόσωπα που επιλέχθηκαν, καθώς προέρχονται ως επί το πλείστον από περιοχές της Θεσσαλίας. Μάλιστα, τους κατηγορούν πως έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση μιας και αναμείχθηκαν στην διαχείρισή του είτε επικοινωνιακά είτε θεσμικά.

    Ο Νίκος Πλακιάς, ο μπαμπάς των διδύμων που χάθηκαν στην τραγωδία στράφηκε ιδιαιτέρως κατά της νέας υφυπουργού Οικογένειας και Κοινωνικής Συνοχής, της Κατερίνας Παπακώστα – Παλιούρα και βουλευτή Τρικάλων που ήταν αντιπρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής για το δυστύχημα στα Τέμπη.

    Στην ανάρτησή του γράφει χαρακτηριστικά «Βλέποντας τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης εντύπωση μου έκανε η τοποθέτηση της Παπακωστας Κατερίνας στην θέση της υφυπουργού στο υπουργείο κοινωνικής συνοχής και οικογένειας . Το έκανε το χρέος της στην εξεταστική επιτροπή και από ότι φαίνεται ανταμείφθηκε για τις επιδόσεις της. Αφού τακτοποίησε τις δικές μας οικογένειες εκεί, τώρα ήρθε η ώρα να τακτοποιήσει και τις οικογένειες όλης της Ελλάδας . Α !!! αν ανοίξει και καμμία προανακριτική και ψάχνουν για κασκαντέρ μην διστάσεις στιγμή και το υπουργείο είναι κοντά . Καλή αποτυχία σας εύχομαι στα καθήκοντα σας αν και είναι σίγουρη»

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ