Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    The Penguin: Νέο trailer και μήνας πρεμιέρας για την σειρά του HBO με τον Colin Farrell

    Η πλατφόρμα Max παρουσίασε την ένα νέο τρέιλερ για τη σειρά “The Penguin”, την spinoff σειρά της ταινίας “The Batman” του Matt Reeves, στην οποία ο Colin Farrell υποδύεται τον ομώνυμο χαρακτήρα, που ελπίζει να αναλάβει τα ηνία στο Gotham μετά το θάνατο του Carmine Falcone. Ωστόσο, όπως φαίνεται στο βίντεο, ο Oz βρίσκει αμέσως μπροστά του τα παιδιά του Carmine, την κόρη Sofia (Cristin Milioti από το “How I Met Your Mother”) και τον γιο Alberto (Michael Zegen από το “Marvelous Mrs. Maisel”) μεταξύ άλλων που δεν έχουν καμία πρόθεση να αφήσουν τον Oz να πάρει τον έλεγχο της εγκληματικής ηγεσίας του Gotham.

    Το τρέιλερ αποκαλύπτει επίσης ότι η σειρά θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο, μετά την προηγούμενη ανακοίνωση ότι θα κυκλοφορούσε το φθινόπωρο.

    The Penguin: Νέο trailer και μήνας πρεμιέρας για την σειρά του HBO με τον Colin Farrell

    Η σειρά της Warner Bros. Television/DC Studios που θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια “συνεχίζει το έπος του εγκλήματος” που ξεκίνησε ο σκηνοθέτης Reeves το 2022 με την ταινία της Warner Bros. Pictures “The Batman”. Το καστ που είχε ανακοινωθεί περιλαμβάνει επίσης τους Rhenzy Feliz (από το “Marvel’s Runaways”), Michael Kelly (από το “House of Cards”), Shohreh Aghdashloo (από το “The Expanse”), Deirdre O’Connell (από το “Outer Range”), Clancy Brown (από το “Billions”), James Madio (από το “The Offer”), Theo Rossi (από το “Sons of Anarchy”), Scott Cohen (από το “Gilmore Girls”) και Carmen Ejogo (από το “Your Honor”).

    The Penguin: Νέο trailer και μήνας πρεμιέρας για την σειρά του HBO με τον Colin Farrell

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ