Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Τα κρυφά σημάδια της απιστίας

    Τα κρυφά σημάδια της απιστίας

    Ας μην κρυβόμαστε πίσω από τα δάχτυλά μας… Η απιστία, ανεξάρτητα από το πόσο επώδυνη μπορεί να είναι, δεν είναι ένα ασυνήθιστο φαινόμενο. Εάν δεν το έχετε βιώσει προσωπικά, σίγουρα θα παρατηρήσετε ότι είστε σε θέση να παρηγορήσετε έναν φίλο ή μια φίλη που το έχει βιώσει.

    Κάθε άτομο έχει τον δικό του τρόπο κάλυψης, αλλά η μελέτη βρήκε 5 συγκεκριμένες στρατηγικές που χρησιμοποιούν οι άνδρες και οι γυναίκες πιο συχνά. Ας ρίξουμε μια ματιά στη λίστα…

    1. Συναντήσεις μακριά από αδιάκριτα βλέμματα

    Αυτό σημαίνει να συναντήσετε ένα τρίτο άτομο σε μια σχέση σε ένα απομονωμένο ή άγνωστο μέρος. Ταυτόχρονα, ένας άπιστος άνθρωπος φροντίζει να φέρει μια απίστευτη δικαιολογία για την απουσία του, για παράδειγμα, “ρίχνοντας” μια καθυστέρηση σε πολλή δουλειά.

    2. Διαγραφή στα μηνύματα

    Τόσο στο τηλέφωνο όσο και στον υπολογιστή, οι ανέντιμοι συμμετέχοντες στη μελέτη φάνηκαν επίσης να είναι επιφυλακτικοί στη χρήση των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης και ζήτησαν από τους συνεργάτες τους να μην καλέσουν, ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούσαν να κρατούν τα τηλέφωνά τους σιωπηλά.

    3. Σαν να μην συνέβη τίποτα

    Οι ανέντιμοι ή άπιστοι συνεργάτες προσπαθούν να μην αλλάξουν τη συμπεριφορά τους. Μην κάνετε ξαφνικές αισθητές αλλαγές και αγνοήστε την “επίσημη” σχέση του.

    4. Υπερβολική αγάπη;

    Ασυνήθιστη συγκαταβατική συμπεριφορά, παρά ξαφνικό υπερβολικό ενδιαφέρον, ανεξήγητη συναισθηματική γενναιοδωρία, μπορεί να αποκαλυφθεί από ορισμένα άτομα σε μια προσπάθεια να αποφευχθεί η υποψία.

    5. Δεύτερο τηλέφωνο

    Ακόμα και ένα δεύτερο email θα πρέπει να σας θορυβήσει..

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ