Πέμπτη, 14 Μαΐου, 2026
More

    ΑΣΕΠ: Αυτόματα τα δικαιολογητικά των υποψηφίων – Συνεργασία ΑΣΕΠ με ΥΠΕΣ για γρήγορες προσλήψεις

    ΑΣΕΠ: Αυτόματα τα δικαιολογητικά των υποψηφίων – Συνεργασία ΑΣΕΠ με ΥΠΕΣ για γρήγορες προσλήψεις

    Στις αλλαγές οι οποίες έρχονται το αμέσως επόμενο διάστημα στο ΑΣΕΠ αναφέρθηκε ο υπουργός Εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος στον ΣΚΑΪ.

    Το νεο νομοσχέδιο το οποίο θα επιλύει τα προβλήματα που υπάρχουν στο ΑΣΕΠ σχετικά με τη διαδικασία επιτάχυνσης των προσλήψεων θα κατατεθεί τις επόμενες εβδομάδες.

    Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, υπουργός Εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος, διαβεβαίωσε ότι θα αντιμετωπιστεί άμεσα το θέμα με τα στάδια που αφορούν τις προσλήψεις του ΑΣΕΠ και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με τις καθυστερήσεις.

    «Δουλεύουμε πολύ στενά με το ΑΣΕΠ προκειμένου να μπορέσουμε να αναδείξουμε τον ρόλο του. Το ΑΣΕΠ κλείνει 30 χρόνια λειτουργίας. Αυτό που θέλουμε είναι να του δώσουμε τα εργαλεία να κάνει πιο γρήγορα τις διαδικασίες» τόνισε.

    Υπογράμμισε ότι πλέον όλα τα δικαιολογητικά των υποψηφίων θα αντλούνται αυτόματα γιατί θα είναι πιστοποιημένα ηλεκτρονικά.

    Παράλληλα, τόνισε ότι ο μεγάλος πανελλήνιος διαγωνισμός του ΑΣΕΠ θα διενεργείται κάθε δύο χρόνια ενώ οι κάτοικοι μικρών νησιών και ορεινών δήμων θα έχουν έξτρα μοριοδότηση.

     

    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ

    spot_img