Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
More

    Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η νέα φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά, μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της

    Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία σε λίγο καιρό θα υποδεχθεί το πρώτο της παιδί. Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, η γνωστή influencer ανέβασε μία νέα φωτογραφία στο Instagram.

    Συγκεκριμένα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ανήρτησε, με την μορφή του Instagram story, ένα στιγμιότυπο από εξόρμησή της σε παραλία, στο οποίο φαίνεται η φουσκωμένη της κοιλιά και η θάλασσα.

    Υπενθυμίζεται ότι η influencer την Τρίτη (30/7) ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της με ένα post στο Instagram προφίλ της. Στην δημοσίευσή της η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ανέβασε μερικές φωτογραφίες της, στις οποίες ποζάρει με την φουσκωμένη της κοιλιά και έγραψε στη λεζάντα: «Σβήνω και γράφω μα δεν ξέρω πως να ξεκινήσω και τι να προ το πω.

    Με λόγια απλά λοιπόν η οικογένεια μας μεγαλώνει κι εκείνο που συμπεραίνω για άλλη μια φορά στα χρόνια που ζω είναι πως ό,τι είναι να συμβεί στην ζωή μας, συμβαίνει όμορφα κ αβίαστα.

    Το πιο μεγάλο ευχαριστώ στον πιο γλυκό άνδρα όλου του κόσμου… Στον άνδρα μου Ν. Η μαμά, ο καλός μπαμπάς και η σταλιτσα σε περιμένουν καρτερικά γιε μας! Με το καλό να έρθεις στις ζωές μας».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ