Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Μαριάντα Πιερίδη: Η ρομαντική ανάρτηση με τον σύντροφό της στο Instagram

    Την ίδια μέρα έχουν την ονομαστική τους εορτή η Μαριάντα Πιερίδη και ο σύντροφός της Πάνος Ιωάννου. Με αφορμή την σημερινή ημέρα, η παρουσιάστρια και τραγουδίστρια έκανε μία ρομαντική ανάρτηση στο Instagram.

    Με την μορφή του Instagram story, η Μαριάντα Πιερίδη ανήρτησε μία φωτογραφία τους στην οποία ποζάρουν αγκαλιασμένοι και έγραψε: «Χρόνια μας πολλά καρδιά μου!».

    Μαριάντα Πιερίδη

    Υπενθυμίζεται ότι σε δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες τον Μάιο, η παρουσιάστρια είχε μιλήσει για την νέα της σχέση. Χαρακτηριστικά, η Μαριάντα Πιερίδη είχε πει τότε: «Ο σύντροφός μου είχε γενέθλια και τα γιορτάσαμε με ένα πάρτι-έκπληξη, περάσαμε πολύ όμορφα. Δεν θέλω να μιλάω για επόμενα βήματα, αυτή τη στιγμή το έχω πάρει πάρα πολύ χαλαρά».

    «Πρώτα απ’ όλα φροντίζω να περνάει καλά ο γιος μου. Αν περνάει εκείνος καλά, είμαι κι εγώ ευτυχισμένη και χαρούμενη. Από κει και πέρα φροντίζω να περνάω καλά κι εγώ και να γεμίζω τον χρόνο μου με ευχάριστες στιγμές και ωραίους ανθρώπους. Έχουν γνωριστεί τα παιδιά μας και κάνουμε παρέα όλοι μαζί», είχε προσθέσει.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ