Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024
More

    Ζωή Λάσκαρη: Συγκινεί η κόρη της, Αίθρα για τα 7 χρόνια από τον θάνατό της – «Τεράστιο μάθημα η απώλεια… Η απώλεια της μάνας»

    Επτά χρόνια συμπληρώνονται σήμερα (18/8) από την ημέρα που η Ζωή Λάσκαρη έφυγε από τη ζωή. Η σπουδαία ηθοποιός γεννήθηκε στις 12 Δεκεμβρίου του 1944 και πέθανε στις 18 Αυγούστου του 2017, από καρδιακή ανακοπή.

    Η Ζωή Λάσκαρη ξεκίνησε την καριέρα της στην υποκριτική, πρωταγωνιστώντας στην επιτυχημένη ταινία του Γιάννη Δαλιανίδη «Ο Κατήφορος» το 1961. Αξίζει να σημειωθεί πως ο επιτυχημένης σκηνοθέτης και σεναριογράφος ήταν εκείνος που επέλεξε το επίθετο “Λάσκαρη” για την καλλιτέχνιδα, καθώς το πραγματικό της επώνυμο ήταν “Κουρουκλή”.

    Ζωή Λάσκαρη

    Συνολικά στην καριέρα της η ηθοποιός είχε παίξει σε πάνω από είκοσι ταινίες, μεταξύ αυτών: «Νόμος 4000», «Κορίτσια για φίλημα», «Οι θαλασσιές οι χάντρες», «Μια κυρία στα μπουζούκια», «Αυτοί που μίλησαν με τον θάνατο», «Μαριχουάνα stop!», «Ο αστερισμός της Παρθένου» και «Δάκρυα για την Ηλέκτρα».

    Ο Σπύρος Φωκάς με την Ζωή Λάσκαρη
    Ο Σπύρος Φωκάς με την Ζωή Λάσκαρη

    Σημαντική ήταν η παρουσία της και στο θέατρο. Δείγμα της δουλειάς της, είναι οι παραστάσεις: «Εραστές του ονείρου», «Ξυπόλητη στο πάρκο», «Η κυρία του Μαξίμ», «Καινούρια σελίδα», «Τρωάδες» και «Διαμάντια και μπλουζ».

    Ζωή Λάσκαρη: Συγκινεί η κόρη της, Αίθρα για τα 7 χρόνια από τον θάνατό της – «Τεράστιο μάθημα η απώλεια… Η απώλεια της μάνας»

    Η Ζωή Λάσκαρη απέκτησε δύο κόρες. Συγκεκριμένα, από τον γάμο της με τον Πέτρο Κουτουμάνο απέκτησε μία κόρη την Μάρθα Κουτουμάνου, ενώ από τον γάμο της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, γεννήθηκε η κόρη της Μαρία Ελένη Ζωή Αίθρα Λυκουρέζου.

    Μάλιστα, η Αίθρα Λυκουρέζου έκανε μία ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram σήμερα (18/8), για τα επτά χρόνια από τον θάνατο της μητέρας της.

    Συγκεκριμένα, δημοσίευσε φωτογραφίες των γονέων της και έγραψε στη λεζάντα: «18/8/2017 – 18/8/2024. 7 χρόνια… 7 χρόνια αλλαγών, πόνου, κατάθλιψης, έντασης, εντάσεων… 7 Χρόνια χωρίς… 7 χρόνια που με άλλαξαν μέσα μου αλλά και έξω μου… Τεράστιο μάθημα η απώλεια… Η απώλεια της μάνας… Ενηλικιώνεσαι. Αλλάζεις θες δεν θες. Μεταμορφώνεσαι! Χρειάζεται να πονέσεις για να αλλάξεις. Να πονέσεις για να καταλάβεις… Να πονέσεις για να συμπονέσεις… Μην ξεχνάς πως τίποτα δεν είναι δεδομένο και για πάντα!».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ