Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Μαριάννα Παινέση: Η κόρη της είναι ο mini me εαυτό της – ΦΩΤΟ

    Η Μαριάννα Παινέση έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσω της συμμετοχής της στον πρώτο κύκλο του Greece’s Next Top Model (GNTM) στο Star, όπου κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό.

    Αν και δεν κατάφερε να κερδίσει τον διαγωνισμό, η Μαριάννα βρήκε την ευτυχία στην προσωπική της ζωή.

    Τον Ιούνιο του 2022, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον σύντροφό της, Προκόπη Ζορμπά, σε μια τελετή που περιλάμβανε τόσο τον θρησκευτικό τους γάμο όσο και τη βάπτιση της κόρης τους. Το ζευγάρι είχε ήδη τελέσει πολιτικό γάμο πριν από τη γέννηση της κόρης τους.

    Μαριάννα Παινέση: Η κόρη της είναι ο mini me εαυτό της – ΦΩΤΟ

    Σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Happy Day”, η Μαριάννα Παινέση είχε δηλώσει: «Θα κάνουμε ταυτόχρονα τον γάμο και τη βάπτιση. Ανυπομονώ πολύ για αυτό το γεγονός. Ο γάμος και η βάπτιση θα γίνουν στις αρχές Ιουνίου και θα συνδυαστούν με τα πρώτα γενέθλια της κόρης μας. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι πέρασε ήδη ένας χρόνος από τότε που έγινα μητέρα. Η καθημερινότητά μου έχει αλλάξει ριζικά, αλλά το απολαμβάνω πάρα πολύ».

    Η κόρη τους, όπως φαίνεται και στην εικόνα που δημοσίευσε, έχει μεγαλώσει αρκετά και φέρνει έντονα χαρακτηριστικά της μητέρας της. Στη λεζάντα της φωτογραφίας, η Μαριάννα έγραψε «Μαζί πιο δυνατοί».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ