Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Ανατροπή νταλίκας στο Κερατσίνι – Σε εξέλιξη επιχείρηση για την απομάκρυνσή της

    Μεγάλη ταλαιπωρία για τους οδηγούς στην περιοχή του Κερατσινίου, καθώς το ρεύμα προς Σχιστό παραμένει κλειστό μετά την ανατροπή νταλίκας την Παρασκευή (23/8). Σύμφωνα με την Τροχαία, σε εξέλιξη είναι η επιχείρηση απομάκρυνσης της νταλίκας από τον δρόμο, κάτι που αναμένεται να καθυστερήσει ακόμα περισσότερο την αποκατάσταση της κυκλοφορίας.

    Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από το ατύχημα δεν υπήρξαν τραυματισμοί, παρά μόνο υλικές ζημιές στην νταλίκα που ντελαπάρισε στη μέση του δρόμου. Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, εξαιτίας του τροχαίου ατυχήματος διακόπηκε η κυκλοφορία στην οδό Τριπόλεως από το ύψος της Λ. Δημοκρατίας, στο ρεύμα προς Σχιστό.

    Μετατόπιση φορτίου

    Όπως αναφέρει ο ΑΝΤ1 το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα επί της οδού Τριπόλεως στο Κερατσίνι, όταν ο οδηγός της νταλίκας για άγνωστο προς το παρόν λόγο έχασε τον έλεγχο του οχήματος, οπότε και αυτό ανετράπη. Σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε μετατόπιση φορτίου με αποτέλεσμα (ο οδηγός) να χάσει τον έλεγχο και να προσκρούσει σε μάντρα επιχείρησης. Η νταλίκα φέρεται να μετέφερε εξαρτήματα ανεμογεννήτριας, ενώ οδηγός και συνοδηγός βγήκαν μόνοι τους από την καμπίνα της νταλίκας, με τον πρώτο να μεταφέρεται προληπτικά στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου και υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

    Άμεσα έφτασε στο σημείο η Τροχαία, διακόπτοντας την κυκλοφορία στη διασταύρωση της Λεωφόρου Δημοκρατίας με τη Λεωφόρο Σχιστού.

    Δείτε το σχετικό βίντεο

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ