Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Δεν έχω social media, αλλά το θέατρό μου είναι γεμάτο – Όλο αυτό έχει έναν ναρκισσισμό»

    Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ήταν καλεσμένος τη Δευτέρα (02/09) στην πρεμιέρα της εκπομπής της ΕΡΤ, «Πρωίαν σε είδον» με τον ηθοποιό να μιλάει μεταξύ άλλων για τη σχέση του με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

    Ο ίδιος εξήγησε, πως δεν έχει λογαριασμό σε κανένα social media και παρά το γεγονός, πως πολλοί τα θεωρούν εργαλείο δουλειάς, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης εξηγεί, πως συνεχίζει να έχει επιτυχία στα επαγγελματικά του χωρίς την αυτοπροβολή μέσα από την τεχνολογία.

    Ο λόγος που δεν έχει social media

    «Δεν τα πηγαίνω καλά με την τεχνολογία, δεν έχω κανένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Δεν με ενδιαφέρει, είναι μια αυτοπροβολή που δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Όλο αυτό έχει έναν ναρκισσισμό μέσα. Ποιoν αφορά, ότι εγώ είμαι σε ένα εστιατόριο και τρώω κολοκυθάκι βραστό; Κανέναν!

    Η αλήθεια είναι, ότι μου έχουν πει πως (τα social media) είναι ένα εργαλείο για τη δουλειά μου. Έχω πει, ότι δεν έχω social media αλλά το θέατρο μου είναι γεμάτο, άρα μάλλον δεν το χρειάζομαι. Είμαι της παλαιότερης λογικής. Οι άνθρωποι αν θέλουν να με δουν, ξέρουν πού είμαι και έρχονται, δεν χρειάζεται να τους ενημερώνω όλη την ώρα πού είμαι, τι κάνω και πού πάω. Δεν μου αρέσει αυτή αυτοπροβολή και δεν αφορά κανέναν το πού ήμουν», είπε μεταξύ άλλων ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ