Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
More

    Γιάννης Στάνκογλου: Έχω κινδυνεύσει άπειρες στιγμές στη ζωή μου

    Καλεσμένος στην εκπομπή της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου ήταν σήμερα (2/9) ο Γιάννης Στάνκογλου. Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τις φορές που κινδύνευσε σε μικρότερη ηλικία, αλλά και για την εμπιστοσύνη που έχει στα παιδιά του.

    Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Γιάννης Στάνκογλου ανέφερε: «Νομίζω πως το ότι δεν εκτροχιάστηκα έχει να κάνει πολύ με την αγάπη που έπαιρνα από τους δικούς μου. Ίσως και με το ότι έπρεπε να δώσω λογαριασμό όταν θα γύρναγα πίσω στο σπίτι. Όχι ότι έπρεπε να πω πού είμαι και τι έκανα, αλλά έβλεπες στη μορφή της μάνας σου και του πατέρα σου ότι «έχεις κάνει την κουτσουκέλα σου», ας πούμε.

    Σίγουρα έχω κινδυνεύσει σε άπειρες στιγμές της ζωής μου. Αν σκεφτώ ότι στα 12-13 μου οδηγούσα μηχανή, παπί, που δεν το ήξεραν οι γονείς μου, στο χωριό, χωρίς κράνος, με παντόφλα για να πάω να δω τη φίλη μου στο άλλο χωριό, ότι έπαιρνα τις μηχανές των φίλων μου… Είναι κίνδυνος αυτό! Στα 12-13-14 δεν έχεις εμπειρία».

    «Το έχω ζήσει κι εγώ το ακραίο»

    Στη συνέχεια, ο ηθοποιός μιλώντας για τα παιδιά του εξήγησε ότι: «Έχω τόση εμπιστοσύνη στην κόρη μου και νομίζω ότι θα έχω και στον γιο μου… Έχει να κάνει και με το πόση εμπιστοσύνη έχεις στο παιδί σου. Βλέπεις ότι το παιδί από μόνο του έχει ένα μέτρο στο πώς συμπεριφέρεται στη ζωή του μέσα.

    Το έχω ζήσει κι εγώ το ακραίο, νομίζω ότι πρέπει να τα κάνουν όλα αυτά που έκανα κι εγώ, να στηριχτούν στα πόδια τους και να δουν τι γίνεται, πώς είναι η ζωή. Ίσα ίσα που τους προτρέπω να κάνουμε πράγματα μαζί».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ