Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Παντρεύτηκε στην Ελλάδα η Μις Λίβανος – Στο ΟΑΚΑ η εντυπωσιακή γαμήλια δεξίωση

    Έναν γάμο βγαλμένο από παραμύθι πραγματοποίησαν η Μις Λίβανος, Μάγια Ρεΐντι, και ο εγγονός του ιδρυτή της εφημερίδας «An Nahar», Φέχμι Καραγκουλά, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

    Ο γάμος έγινε σε ξενοδοχείο στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, ενώ ακολούθησε μία εντυπωσιακή δεξίωση κάτω από την αψίδα Καλατράβα στο ΟΑΚΑ.

    Το ζευγάρι έκανε θρησκευτικό γάμο στην Αθήνα, ενώ τον Μάιο η Ρεΐντι και ο Καραγκουλά παντρεύτηκαν και με πολιτικό.

    Η νύφη επέλεξε να φορέσει ένα μαγευτικό στράπλες νυφικό, με ένα μακρύ πέπλο, ενώ τα σκουλαρίκια και το κολιέ που φόρεσε έκλεψαν τις εντυπώσεις.

    Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και η Βίκυ Καγιά, αλλά και η Μαρίνα Βερνίκου, με την δεύτερη να κάνει και μία σχετική ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram .

    Συγκεκριμένα, η Μαρίνα Βερνίκου δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα από την δεξίωση και έγραψε στη λεζάντα: «Χθες το βράδυ, είχα την απόλυτη τιμή να παρακολουθήσω την όμορφη γαμήλια γιορτή της Μάγια Ρεΐντι και του Φέχμι, του γιου ενός από τους πιο αγαπημένους μου φίλους, του Καρίμ.

    Η ατμόσφαιρα δεν ήταν τίποτα λιγότερο από μαγική – από τον χώρο που κόβει την ανάσα μέχρι την ατελείωτη αγάπη που γέμιζε τον αέρα. Ήταν πραγματικά μια αξέχαστη γιορτή αγάπης, οικογένειας και φιλίας. Εύχομαι στο ευτυχισμένο ζευγάρι μια ζωή γεμάτη ευτυχία, γέλιο και ατελείωτη αγάπη. Είθε αυτή να είναι η αρχή πολλών καταπληκτικών περιπετειών μαζί!».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ