Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    The Office: Νέες προσθήκες στο cast για το επερχόμενο spinoff

    Τον Μάιο, το Peacock παρήγγειλε τη νέα, ακόμα χωρίς τίτλο κωμωδία από τον Greg Daniels (ο οποίος προσάρμοσε το βρετανικό The Office για το αμερικανικό κοινό) και τον συνδημιουργό του Nathan for You, Michael Koman.

    The Office: Νέες προσθήκες στο cast για το επερχόμενο spinoff

    Στην κωμική σειρά με στυλ mockumentary, που είναι «τοποθετημένη στο ίδιο σύμπαν» με το The Office του NBC με πρωταγωνιστή τον Steve Carell, το ατρόμητο και ακούραστο συνεργείο που έκανε διάσημο το υποκατάστημα Scranton της Dunder Mifflin, αναζητά νέο θέμα, όταν ανακαλύπτει μια ιστορική εφημερίδα στα πρόθυρα κλεισίματος με τον εκδότη της να προσπαθεί να την σώσει με εθελοντές δημοσιογράφους.

    Ο Domhnall Gleeson και η Sabrina Impacciatore θα ηγηθούν του συνόλου των ηθοποιών με το Peacock να επιβεβαιώνει ότι οι Melvin Gregg (Snowfall, American Vandal), Chelsea Frei (The Cleaning Lady, The Moodys) και Ramona Young (Never Have I Ever, Legends of Tomorrow) προστέθηκαν επίσης στο καστ.

    The Office: Νέες προσθήκες στο cast για το επερχόμενο spinoff

    «Έχουν περάσει πάνω από 10 χρόνια από το τελευταίο επεισόδιο του The Office στο NBC, και η αναγνωρισμένη κωμική σειρά συνεχίζει να κερδίζει δημοτικότητα και να προσελκύει νέες γενιές θαυμαστών στο Peacock», δήλωσε η Lisa Katz, πρόεδρος, scripted content, NBCU Entertainment, τον Μάιο. «Σε συνεργασία με την Universal Television και υπό την ηγεσία της δημιουργικής ομάδας των Greg Daniels και Michael Koman, αυτή η νέα σειρά στο σύμπαν της Dunder Mifflin εισάγει ένα νέο καστ χαρακτήρων σε ένα νέο πλαίσιο, κατάλληλο για κωμική αφήγηση δηλαδή μια καθημερινή εφημερίδα».

    Η νέα σειρά, η οποία φημολογείται ότι θα ονομάζεται The Paper, θα έχει εκτελεστικούς παραγωγούς τους Daniels και Koman, μαζί με τους δημιουργούς του βρετανικού The Office, Ricky Gervais και Stephen Merchant, καθώς και τους Howard Klein, Ben Silverman και Banijay Americas (πρώην Reveille).

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ