Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Ελένη Βουλγαράκη: Γνώρισε τους γονείς του Φώτη Ιωαννίδη

    Η Ελένη Βουλγαράκη και ο Φώτης Ιωαννίδης είναι ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός είναι μαζί με τον ποδοσφαιριστή σχεδόν ένα χρόνο, ενώ προσπαθούν να κρατούν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

    Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε στην Secret, ο δημοφιλής αθλητής φαίνεται πως στο πρόσωπο της Ελένης Βουλγαράκη έχει βρει την ιδανική σύντροφο, που τον κάνει ευτυχισμένο, και έτσι την γνώρισε στην οικογένειά του, που όχι μόνο τη συμπάθησαν, αλλά και την καμαρώνουν, αφού βλέπουν τον γιο τους ευτυχισμένο στο πλάι της.

    Μάλιστα, ο Φώτης Ιωαννίδης έχει γνωρίσει και εκείνος τους γονείς της παρουσιάστριας, αφού η ραδιοφωνική παραγωγός ένιωσε πως αυτόν τον άνθρωπο θέλει να γνωρίσουν οι γονείς της.

    Οι δηλώσεις για την προσωπική τους ζωή

    Υπενθυμίζεται ότι σε πρόσφατη συνέντευξή της στην κάμερα της εκπομπής Summer’s Cool, η Ελένη Βουλγαράκη είχε πει για την προσωπική της ζωή: «Είμαι πολύ καλά. Δεν θεωρώ ότι κάνω κάτι διαφορετικό, κινούμαι φυσιολογικά. Αν κάθομαι και σκέφτομαι αν θα κάνω κάτι για να μην πει κάποιος κάτι, ειδικά για κάτι φυσιολογικό, το έχω χάσει το παιχνίδι.

    Κάνω αυτό που λέει η καρδιά μου και δεν με νοιάζει οτιδήποτε κακοπροαίρετο πει ο οποιοσδήποτε για την προσωπική μου ζωή. Η προσωπική μου ζωή δεν αφορά κανέναν, είμαι πολύ ευτυχισμένη και δεν με αφορά καθόλου να το δείξω και να το μοιραστώ».

    Από την πλευρά του, ο Φώτης Ιωαννίδης είχε δηλώσει σε συνέντευξη στην εκπομπή «Game Time» του ΟΠΑΠ στο Youtube, πως: «Ο έρωτας έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Έχω μια ευημερία, μια ηρεμία και περνάω καλά. Αυτό έχει σημασία νομίζω».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ