Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Επιστρέφει στην Βρετανία ο πρίγκιπας Χάρι – Δεν θα είναι μαζί του η Μέγκαν Μαρκλ

    Αργότερα αυτόν τον μήνα ο πρίγκιπας Χάρι θα επιστρέψει στην Βρετανία προκειμένου να παραστεί σε μία φιλανθρωπική εκδήλωση στο Λονδίνο.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο δούκας του Σάσεξ θα είναι καλεσμένος στα ετήσια βραβεία WellChild Awards, ως υποστηρικτής της φιλανθρωπικής οργάνωσης.

    Η φιλανθρωπική οργάνωση, που αγωνίζεται για παιδιά με σοβαρές ασθένειες, είναι μία από τις λίγες οργανώσεις με έδρα την Βρετανία που έχουν διατηρήσει δεσμούς με τον πρίγκιπα Χάρι, μετά την μετακόμιση του στις ΗΠΑ.

    Ο δευτερότοκος γιος του βασιλιά επέλεξε να παραμείνει στη θέση αυτή, την οποία κατέχει εδώ και 16 χρόνια, όταν η βασίλισσα Ελισάβετ, του ζήτησε να παραιτηθεί από τις άλλες φιλανθρωπικές οργανώσεις εφόσον εγκατάλειψε τα βασιλικά καθήκοντά του,

    Η Μέγκαν Μαρκλ δεν αναφέρεται στην ανακοίνωση οπότε τα βρετανικά ταμπλόιντ εικάζουν ότι δεν θα παρευρεθεί. Είναι γνωστό ότι η δούκισσα του Σάσεξ δεν τρέφει και τα καλύτερα αισθήματα για την πατρίδα του συζύγού της.

    Σύμφωνα με ορισμένα δημοσιεύματα η Μέγκαν Μαρκλ έχει ορκιστεί να μην ξαναπατήσει το πόδι της στην Βρετανία. Νωρίτερα φέτος όταν η πτήση της προσγειώθηκε στην Βρετανία αφού επέστρεφε από την Νιγηρία επέλεξε να μείνει εντός του αεροδρομίου.

    Τώρα οι βασιλικοί σχολιαστές περιμένουν να δουν εάν ο πρίγκιπας Χάρι θα συναντηθεί με τον πατέρα και τον αδελφό του. Αν και το ρήγμα στις σχέσεις τους είναι βαθύ εντούτοις η βασιλική οικογένεια ευχήθηκε για πρώτη φορά τα τελευταία δύο χρόνια στον πρίγκιπα Χάρι για τα γενέθλιά του.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ