Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Χριστίνα Παππά: Ήμουν με τη μητέρα μου, ήρθε και μου είπε “μωρή” και άλλες άσχημες λέξεις

    “Δεν ξέρω για ποιο λόγο γίνονται όλα σε μένα” επισημαίνει η Χριστίνα Παππά.

    Για τα περιστατικά βίας που αντιμετώπισε στον δρόμο, τόσο στην Αθήνα όσο και στη Μύκονο, μίλησε η Χριστίνα Παππά το πρωινό της Τετάρτης στην στην κάμερα της εκπομπής Buongiorno και τη δημοσιογράφο Ράνια Θεοδωρακοπούλου στο MEGA. 

    “Δεν είχα καμία θέση πάρκινγκ. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν έπιασα ποτέ θέση ΑΜΕΑ διότι η μητέρα μου έχει πρόβλημα και είμαι πολύ ευαίσθητη στο θέμα των ηλικιωμένων και των παιδιών. Στην αρχή μπλόκαρα όταν με ρώτησαν για το αυτοκίνητο με πολύ άσχημο τρόπο, με αποτέλεσμα αυτός να με έχει κλείσει τελείως. Μπήκα από τη θέση του συνοδηγού, είχα βγει, του έκλεισα τον δρόμο και του είπα να μου ζητήσει συγνώμη για όλα αυτά που είπε ώστε να τον αφήσω. Δεν με άφησε με αποτέλεσμα να με σώσει μέσα από τα χέρια του, ενώ με έπνιγε εκείνη την ώρα, η αστυνομία” σημείωσε αρχικά η γοητευτική ηθοποιός.

    “Τέτοια περιστατικά δυστυχώς συμβαίνουν πάρα πολλά. Μου έχουν γράψει και στα social media, “όλα σε σένα;” αλλά δεν ξέρω για ποιο λόγο γίνονται όλα σε μένα”.

    “Μου ξαναέτυχε στη Μύκονο, που ήταν και γνωστός, πάλι με μια μηχανή. Ήταν μια μηχανή και πήγαινα να περάσω, είχα μαζί και την μαμά μου, για να μην χάσουμε το καράβι, ήρθε αυτός και μου είπε “μωρή” και άλλες άσχημες λέξεις” συμπλήρωσε η Χριστίνα Παππά.

    Χριστίνα Παππά: Ήμουν με τη μητέρα μου, ήρθε και μου είπε “μωρή” και άλλες άσχημες λέξεις

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ