Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Νότης Σφακιανάκης: «Δεν θέλει να επιστρέψει» – Έτσι είναι η καθημερινότητά του μακριά από τις πίστες

    Το κεφάλαιο Νότης Σφακιανάκης, η αποχή του από τις πίστες και τα φώτα της δημοσιότητας σχολιάστηκαν την Πέμπτη (19/09) στην εκπομπή του Open, «Πρωινό Σουσου».

    Ο δημοσιογράφος, Χάρης Λεμπιδάκης έχοντας επαφή με τον ανιψιό του τραγουδιστή και ενίοτε με τον ίδιο τον καλλιτέχνη, αποκάλυψε πως ο Νότης Σφακιανάκης δεν θα επιστρέψει στα μουσικά δρώμενα. Μάλιστα, οι απώλειες συνεργατών του αποτελούν μια από τις κύριες αιτίες για την απόφαση αυτή.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Νότης Σφακιανάκης περνάει χρόνο με την οικογένεια και τα αγαπημένα του πρόσωπα. «Δεν κρύβεται», καθώς κυκλοφορεί σε συγκεκριμένα μέρη με τους φίλους του.

    «Αυτή η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Νότη είναι μόνο στο μυαλό όλων και στο θέλω μας. Ο Νότης Σφακιανάκης δεν θα επιστρέψει. Όλοι περιμένουν τον Νότη. Ο Νότης αυτή τη στιγμή δεν έχει ορχήστρα. Έχασε τον μαέστρο του, έχασε τον μετρ του πριν από λίγους μήνες, που ήταν και το δεξί του χέρι. Δεν θέλει ο Νότης να επιστρέψει.

    Του έχουν γίνει κρούσεις. Το τηλέφωνο του, όπως μου είπε ο ανιψιός του, το έχει μόνο η οικογένειά του. Δεν μπορείς να τον βρεις τον Νότη, δεν μπορείς να κάνεις ένα ραντεβού μαζί του. Επιχειρηματίες τον έχουν πλησιάσει μέσω τρίτων και τέταρτων. Δεν κρύβεται, βλέπει καθημερινά φίλους του, πηγαίνει τρώει το ψαράκι του, πίνουν τον πρωινό τους καφέ», είπε ο Χάρης Λεμπιδάκης.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ