Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Μάριος Φραγκούλης: Μιλάει πρώτη φορά για το τροχαίο ατύχημα – «Χτύπησα στο στέρνο και είχα κάταγμα»

    Ο Μάριος Φραγκούλης ήταν καλεσμένος την Πέμπτη (19/09) στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Πρωίαν σε είδον» με τον ερμηνευτή να μιλάει πρώτη φορά για το τροχαίο που ενεπλάκη φέτος το καλοκαίρι.

    «Έλειπα αυτό το καλοκαίρι, είχα πάει στο στο σπίτι μου…. Είχα πάθει ένα ατύχημα στις αρχές καλοκαιριού. Προσπαθήσαμε να σώσουμε ένα γατάκι, το οποίο βρέθηκε στη μέση του δρόμου και η κοπέλα που οδηγούσε έκανε μια απότομη κίνηση… Το σώσαμε το γατάκι ευτυχώς, αλλά χτυπήσαμε σε ένα αυτοκίνητο και στο κράσπεδο του δρόμου.

    Χτύπησα πάρα πολύ στο στέρνο και είχα κάταγμα, έπρεπε να πάω στο νοσοκομείο και να μείνω ακίνητος για λίγο καιρό. Δόξα τω θεώ είμαι πάρα πολύ καλά. Δυστυχώς ματαιώσαμε τις συναυλίες με τη Γιώτα Νέγκα, πηγαίναμε πολύ καλά, είχαμε κάνει πρόβες…

    Το ατύχημα έγινε στην επιστροφή από τα γενέθλια του Τάκη Ζαχαράτου. Δεν μου έχει συμβεί ποτέ ξανά να ματαιώσω συναυλίες. Ήταν μια κακή στιγμή. Δεν μπορούσαμε να σκοτώσουμε το γατάκι, αυτή είναι η αλήθεια… Αν δεν είχα χτυπήσει κάπου θα κάναμε τις συναυλίες», είπε ο Μάριος Φραγκούλης.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ