Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Γιώργος Αυτιάς: «Πιστεύω υπάρχει μια δύναμη πάνω από τον άνθρωπο – Όταν ήρθε η στιγμή πήγα στην Παναγιά της Τήνου»

    Ο Γιώργος Αυτιάς μίλησε στο «Happy Day» μεταξύ άλλων για την 34χρονη τηλεοπτική του πορεία, τη διαμονή του στις Βρυξέλλες και την περιπέτεια με την υγεία του.

    «Μου λείπει η τηλεόραση. Το Βέλγιο είναι μια ώρα πίσω και εγώ πάω από τις 7. Πίνω καφέ, χτυπάμε κάρτα. Έχει διάβασμα πολύ. Εκεί θέλει να χτίσεις συμμαχίες και να είσαι διαβασμένος» είπε αρχικά.  «Ήξερα ότι θα βγω πρώτος αλλά αυτό είναι μεγάλη ευθύνη» σχολίασε.

    «Πρόλαβα στο τσακ τον καρκίνο του προστάτη. Φέτος ήταν κάτι το απίστευτο, μόλις πήγα να εξεταστώ. Κρύωνα μόνο αυτό είχα, ούτε βήχα. Οι γιατροί κλείδωσαν την πόρτα και μου είπαν αν πετάξεις ή θα σκάσεις ή δεν θα κατέβεις. Είχα 5 λίτρα υγρό στην καρδιά. Το υγρό είχε περάσει και μέσα. Δύο τρύπες στην πλάτη, δύο σωληνάκια. 14 ημέρες στο νοσοκομείο. Έχασα ένα καλοκαίρι αλλά ίσως κέρδισα αρκετά χρόνια» περιέγραψε.

    «Πιστεύω υπάρχει μια δύναμη πάνω από τον άνθρωπο που τις δύσκολες ώρες είναι κοντά μας» σημείωσε ο Γιώργος Αυτιάς.

    «Όταν ήρθε η στιγμή πήγα στην Παναγιά της Τήνου. Συγκλονιστικό. Δεν μου είχαν πει όλη την αλήθεια, αλλά το έβλεπα από τα μπουκάλια που ήταν κρεμασμένα. Ας είναι καλά οι γιατροί, τους ευχαριστώ από την καρδιά μου. Η πρόληψη είναι το πιο σημαντικό» αποκάλυψε.

     

     

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ