Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Αλέξης Κούγιας: «Ο Απόστολος Λύτρας τρεις μήνες είχε γίνει σάκος του μποξ»

    «Δεν έχει αρνηθεί ότι έχει διαπράξει ένα έγκλημα για το οποίο μάλιστα θα τιμωρηθεί. Προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του, να καταφέρει να επανακτήσει την εμπιστοσύνη των εντολέων του ή των μελλοντικών εντολέων του, ώστε να μπορεί να επιβιώσει και μέσω αυτών των χρημάτων που θα κερδίσει και της επαγγελματικής θέσεως την οποία έχει να βοηθήσει τον εαυτό του και τα παιδιά του. Τρεις μήνες είχε γίνει ο σάκος του μποξ, έγιναν τα πάντα φύλλο και φτερό», σχολίασε στο MEGA ο Αλέξης Κούγιας.

    Υπογράμμισε πως «το αδίκημα που διέπραξε ο Απόστολος Λύτρας δεν ήταν ποτέ κακούργημα και δεν δικαιολογείτο ποτέ να πάει στη φυλακή».

    «Του είπα ότι ‘πρέπει να βγεις προς τα έξω, γιατί δεν είσαι κανένας κακούργος. Έκανες λάθος, που θα το πληρώσεις. Πιθανώς σε όλη σου την ζωή να μην σε εμπιστευτούν ξανά στο υπόλοιπο της ζωής σου να έχεις μία υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας’», σημείωσε ο Αλέξης Κούγιας.

    Μεταξύ άλλων ο κ. Κούγιας σχολίασε πως ο Απόστολος Λύτρας προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του, ακόμα και με την έξοδό του να διασκεδάσει και ήρθε σε αντιπαράθεση με την Σίσσυ Χρηστίδου.

    Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

    Αλέξης Κούγιας: «Εσείς γνωρίζετε τι κάνει στο σπίτι της, στο κρεβάτι της, ή τι ώρα βγαίνει και που πάει η κυρία Λύτρα; Γνωρίζετε τι κάνει και πως διασκεδάζει;» είπε στη συνέχεια ο ποινικολόγος.

    Σίσσυ Χρηστίδου: «Συγγνώμη, αυτό το λέτε σε αντιπαράθεση με το ότι πήγε στα μπουζούκια ο κύριος Λύτρας; Δε θεωρείται ότι προκαλεί; Δεν είπα ότι είναι παράνομο αυτό που κάνει»

    Αλέξης Κούγιας: «Εσείς προσωπικά έχετε πολύ στενή σχέση στο παρελθόν με τα μπουζούκια. Παντρευτήκατε έναν άνθρωπο που εργαζόταν εκεί»

    Σίσσυ Χρηστίδου: «Όχι ιδιαίτερα. Όχι όση φαντάζεστε»

    Αλέξης Κούγιας: «Στα μπουζούκια εργαζόταν ο σύζυγός σας. Έχω πάει εγώ 50 φορές στα μπουζούκια να τον δω»

    Σίσσυ Χρηστίδου: «Αυτό δε σημαίνει ότι εγώ ξημεροβραδιαζόμουν εκεί»

    Αλέξης Κούγιας: «Σε μπουζουκομάγαζα εργαζόταν»

    Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν είχα δείρει όμως κάποιον

    Αλέξης Κούγιας: «Όποιος δέρνει δεν πηγαίνει στα μπουζούκια; Στα μπουζούκια πηγαίνεις όταν έχεις ντέρτια. Εμείς είμαστε από λαϊκές γειτονιές. Ο Λύτρας έχει ντέρτια και πάει να διασκεδάσει. Και πήρε την κόρη του. Δεν πήρε καμία με πλαστικές να πάει στα μπουζούκια και να κάνει φιγούρα, όπως κάνουν πολλοί».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ