Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Μέγκαν Μαρκλ: Γιατί δεν εμφανίστηκε στο πλευρό του πρίγκιπα Χάρι σε φιλανθρωπική εκδήλωση του Κέβιν Κόστνερ

    Μόνος του παρακολούθησε ο πρίγκιπας Χάρι τη φιλανθρωπική συναυλία του Κέβιν Κόστνερ, αφού η Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να ήταν άρρωστη.

    Ο δούκας του Σάσσεξ τίμησε έναν πιλότο ελικοπτέρου της Σάντα Μπάρμπαρα στη συναυλία One805Live! που πραγματοποιείται στην παραθαλάσσια έπαυλη του Κέβιν Κόστνερ στην Καλιφόρνια.

    Αρκετά μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ όπως ο Jeff Bridges, ο Rob Lowe και η Pink, έδωσαν το παρών για να γιορτάσουν τον ηρωισμό των διασωστών στις ΗΠΑ.

    Τόσο ο πρίγκιπας Χάρι όσο και η Μέγκαν Μαρκλ συμμετείχαν στην ίδια εκδήλωση πέρυσι, και πολλοί είπαν ότι ήλπιζαν ότι η δούκισσα του Σάσσεξ θα έδινε και φέτος το παρών.

    Ωστόσο, μια πηγή επιβεβαίωσε στην εφημερίδα Daily Mirror ότι «οι πληροφορίες λένε ότι είναι άρρωστη και δεν θα μπορούσε να παρευρεθεί».

    Έτσι ο πρίγκιπας, Χάρι παρευρέθηκε μόνος του και απευθύνθηκε στο κοινό της συναυλίας One805 για να απονείμει ένα βραβείο στον τοπικό πιλότο ελικοπτέρου Λόρεν Κόρτνεϊ. Είπε ένα αστείο για το ότι και οι δύο αισθάνονταν πιο άνετα πίσω από τα χειριστήρια ενός ελικοπτέρου παρά στη σκηνή.

    Να σημειωθεί ότι ο πρίγκιπας Χάρι αναμένεται να επιστρέψει στην Βρετανία αργότερα αυτόν το μήνα για να παραστεί σε μια υψηλού προφίλ φιλανθρωπική εκδήλωση στο Λονδίνο. Ο δούκας του Σάσεξ θα είναι καλεσμένος στα ετήσια βραβεία WellChild Awards.

     

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ