Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    «Δεν καταλάβαινα τι γινόταν, όχι ότι τώρα καταλαβαίνω»

    Μία στιγμή «αδυναμίας» είχε η Φαίη Σκορδά που δεν κατάφερε να συγκρατήσει την συγκίνησή της όταν αναφέρθηκε στην απώλεια του αγαπημένου της πατέρα.

    Καλεσμένη της Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε η Φαίη Σκορδά το Σάββατο (21.09.2024) Η γνωστή παρουσιάστρια σε μία ειλικρινή συζήτηση, μίλησε για όλους και για όλα, ενώ αναφέρθηκε και στον πρόσφατο θάνατο του πατέρα της.

    «Γενικά είμαι ψύχραιμη πολύ, πάρα πολύ ευαίσθητη, υπερβολικά και έχω στεναχωρηθεί πολλές φορές αλλά σκέφτομαι πάντα ότι πρέπει να είμαστε συνεπείς στο τηλεοπτικό κοινό. Δηλαδή στις στιγμές της δυσκολίας της δικής μου, της εσωτερικής, πάντα σκέφτομαι ότι πρέπει να είμαστε συνεπείς στην τηλεθεάτρια μας.

    Που λέω και συνέχεια “κορίτσια μου, κορίτσια μου” και έχει μείνει γενικά. Οπότε αυτό με κρατάει. Το ότι είμαι ψύχραιμη και θέλω να υπάρχει μια αξιοπρέπεια, δεν σημαίνει ότι μέσα μου δεν στεναχωριέμαι για κάποιες καταστάσεις» είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

    «Για παράδειγμα κάτι πολύ δύσκολο για την περσινή σεζόν, που έχασα τον μπαμπά μου, μου είχε πει κάτι η μαμά μου και το κρατάω σαν φυλαχτό πριν βγω. Ήταν μια εβδομάδα που δεν καταλάβαινα τι γινόταν, δεν καταλάβαινα. Όχι ότι τώρα καταλαβαίνω, απλώς το έχω βάλει λίγο στην άκρη. Μην το βαρύνουμε, τελοσπάντων» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

    «Μου λέει, λοιπόν, η μαμά μου, και αυτό είναι ένα μάθημα που έχω πάρει από το Make a Wish ότι “σε βλέπουν αυτή τη στιγμή ίσως μαμάδες που τα μικρά τους παιδιά περνάνε μια δυσκολία. Δεν σου επιτρέπεται να δώσεις κανένα δικαίωμα”. Αυτό ήταν το πιο σωστό πράγμα που έχω ακούσει» πρόσθεσε εν συνεχεία, με τρεμάμενη φωνή, η Φαίη Σκορδά.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ