Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Εποχικός πυροσβέστης ο «εγκέφαλος» σπείρας καλλιεργητών κάνναβης σε περιοχή του Αλμυρού Βόλου

    Εποχικός πυροσβέστης ο «εγκέφαλος» σπείρας καλλιεργητών κάνναβης σε περιοχή του Αλμυρού Βόλου

    Εντοπίστηκε φυτεία με 2.000 δενδρύλλια στο χωριό Γαύριανη – Θα αποκόμιζαν περίπου 8 εκατ. ευρώ

    Εποχικός πυροσβέστης είναι ο «εγκέφαλος» σπείρας στον Αλμυρό Βόλου, που πιάστηκε να καλλιεργεί 2.000 δενδρύλλια στο χωριό Γαύριανη, μετά από επιχείρηση αστυνομικών της Ασφάλειας της Πάτρας.

    Το κύκλωμα που έστησε ο 40χρονος με τρεις Αλβανούς «καλλιεργητές» εκτιμάται ότι θα εισέπραττε 8 εκατ. ευρώ από την διακίνηση, όπως μεταδίδει το gegonota.news. Από την Ασφάλεια Πάτρας που είχε τις πληροφορίες, οργανώθηκε μεγάλη επιχείρηση από τo τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών, με τη συνδρομή αστυνομικών της ΕΚΑΜ και της ΟΠΚΕ. Ζητήθηκε επίσης η συνδρομή ελικοπτέρου, ενώ πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, αναφέρουν πως στενό συγγενικό πρόσωπο του 40χρονου είναι αστυνομικός και ο «εγκέφαλος» της σπείρας καλλιέργησε με τους συνεργούς του την φυτεία «κάτω από την μύτη του.

    Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πάτρας έστησαν την επιχείρηση με drone και εντόπισαν την φυτεία με τα 2.000 δενδρύλλια και τα 30 κιλά αποξηραμένης κάνναβης στη δύσβατη περιοχή της Γαύριανης, ενώ γίνονται έρευνες στην τοπική κοινωνία του Αλμυρού και για άλλους συνεργούς .

    Αλμυρός Βόλου κάνναβη



    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ