Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Η θεία και νονά του Μιχάλη Κατσουρή στο Talk Radio: Να ξυπνήσουν και να βρουν τον δολοφόνο του παιδιού μας

    Η θεία και νονά του Μιχάλη Κατσουρή στο Talk Radio: Να ξυπνήσουν και να βρουν τον δολοφόνο του παιδιού μας

    Ένα χρόνο μετά την δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ οι συγγενείς του περιμένουν δικαίωση
    Η θεία και νονά του Μιχάλη μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Σπύρου Λάμπρου και της Άννας Σταματιάδου για την απόφαση του Εισαγγελέα Εφετών να καλέσει ως υπόπτους για κακούργημα τους 5 αξιωματικούς της Αστυνομίας που βρίσκονταν σε κρίσιμα πόστα την νύχτα της 7ης Αυγούστου 2023 και διαχειρίστηκαν την είσοδο Κροατών Χούλιγκαν στη χώρα και τα επεισόδια που ακολούθησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια.
    “Αυτό δείχνει πόσο ευθύνη έχει το κράτος και αυτοί που διοικούν αυτο το κράτος και αυτοι που είναι σε αυτές τις θέσεις Απο μονοι τους ειναι σαν να παραδέχονται ότι είναι αυτοι η αιτία που έφυγε ο Μιχάλης. Να προστατέψουμε τα παιδιά μας . Να ξυπνήσουν να μη σκεφτονται την ψήφο Όσο ζούμε θα περιμένουμε δικαίωση. Αν ήταν το δικό τους παιδί, πως θα αντιδρούσαν;” αναρωτήθηκε η θεία του Μιχάλη Κατσούρη και πρόσθεσε “Μας λείπει πάρα πολύ το παλικάρι μας. Δεν θα ξαναγυρίσει Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε αλλά έτσι είναι αλήθεια Τουλάχιστον ας δικαιωθει η ψυχή του Ας κοιτάξει η πολιτεία μέσα από τα λάθη της εφυγε ο Μιχάλης να διορθώσει τη δικαίωση της ψυχούλας του.
    Ακούστε εδώ το ηχητικό απόσπασμα
    Δεν μπορούμε να χαρούμε ούτε παιδιά ούτε εγγόνια γιατί κάθε μέρα είναι στη μνήμη μας το παιδάκι μας και με τι τροπο χάθηκε… Ούτε αρρώστησε ούτε τράκαρε. Οι ίδιες οι κυβερνήσεις η οπαδική βία μας πήραν το παλικάρι μας. Νέο, όμορφο, με τη δουλειά του με τη ζωή του την καλή. Μέσα στα νιάτα του” ειπε χαρακτηριστικά η θεία του άτυχου Μιχάλη Κατσουρή .
    Η θεία και νονά του 29χρονου τόνισε την μεγάλη αγάπη που είχε ο 29χρονος για την ομάδα του την Αεκ “Ήταν η μεγάλη του αγάπη η ΑΕΚ Το παιδί ήταν εργατικό, με φιλανθρωπικό έργο, δεν θα έφερνε ποτέ τη βία. Έκανε δύο δουλειές, και πήγε να απολαύσει τον καφέ του στην ΑΕΚ” ειπε χαρακτηριστικά και έκανε έκκληση “ Να ξυπνήσουν οι υπεύθυνοι και να τιμωρήσουν όσους ευθύνονται Αν είναι υπεύθυνοι να βρουν τον δολοφόνο του Μιχάλη μας” .
    Αρχικά οι ποινικές ευθύνες των 5 υψηλόβαθμων αστυνομικών είχαν μπει στο αρχείο. Τώρα όμως η υπόθεση ανασύρεται από το συρτάρι και έτσι οι 5 θα κληθούν να εξεταστούν ως ύποπτοι για το κακούργημα της έκθεσης σε κίνδυνο με ενδεχόμενο δόλο.

    Η θεία και νονά του Μιχάλη Κατσουρή στο Talk Radio: Να ξυπνήσουν και να βρουν τον δολοφόνο του παιδιού μας

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ