Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    O Γιώργος Νανούρης στο Talk Radio: «Έκλαιγαν γιατί έλειπε η Μαριάννα Βαρδινογιάννη»

    O Γιώργος Νανούρης στο Talk Radio: «Έκλαιγαν γιατί έλειπε η Μαριάννα Βαρδινογιάννη»

    Ο άνθρωπος που σκηνοθέτησε την εκδήλωση μνήμης για την Μαριάννα Βαρδινογιάννη την περασμένη Τρίτη στο Ηρώδειο, με τη συμμετοχή 12 καταξιωμένων καλλιτεχνών, ο κύριος Γιώργος Νανούρης μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Σπύρου Λάμπρου και της Άννας Σταματιάδου στο Talk Radio, στον 98.9.
    “Ο στόχος μου όταν μου ανέθεσαν αυτό το project ήταν να αναδειχθεί η ψυχή αυτής της γυναίκας .Ήταν μια γυναίκα που έσωσε χιλιάδες παιδιά… Έκανα πολύ μεγάλη έρευνα για να δω όλα όσα είχε κάνει και πόσο είχε αφοσιωθεί η Μαριάννα Βαρδινογιάννη σε όλο αυτό. Και έτσι η ιδέα μου ήταν να μας αφηγηθεί την ιστορία της, η ίδια Και έτσι σκέφτηκα να πάρω τη φωνή της από παλιές και πρόσφατες συνεντεύξεις και πήρα πολυ μικρά κομμάτια από κάθε συνέντευξη. Τα συνέδεσα σαν ιστορία και με βάση αυτόν τον άξονα  κινήθηκε όλη η βραδιά” είπε χαρακτηριστικά ο κύριος Νανούρης για το project με αφορμή τον ένα χρόνο από τον θάνατο της οικουμενικής ελληνίδας.
    Ακούστε εδώ το ηχητικό απόσπασμα
    Πλήθος σπουδαίων καλλιτεχνών όπως η Μαρία Φαραντούρη, η Μαρινέλλα, ο Σάκης Ρουβάς, η Ευανθία Ρεμπούτσικα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Αντώνης Ρέμος, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Στέφανος Κορκολής, με μουσική και τραγούδια, προσέδωσαν μια βαθιά συγκινητική ατμόσφαιρα στη βραδιά που διοργάνωσε η οικογένεια Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη, σε συνεργασία με το «Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» και το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».
    “Ήταν άνθρωποι που ήταν κοντά στην Ελπίδα όλα αυτά τα χρόνια. Έχουν στηρίξει το όραμα της Μαριάννας .Και ήταν δίπλα μας με μεγάλη χαρά. Η Μαρινέλα ήταν πάντα δίπλα τους. Με συγκίνησε η σύμπραξη της με την Φαραντούρη… Η Μαριάννα ένωνε ανθρώπους Ενώθηκαν καλλιτέχνες που σε άλλες συνθήκες μπορεί να μη γινόταν”, τόνισε ο Γιώργος Νανούρης  και πρόσθεσε “ ήταν ειδική βραδιά, ήθελα να δώσω αίσθηση ιερότητας. Με εμπιστεύτηκαν όλοι οι καλλιτέχνες. Έβαλαν στην άκρη όποια θέματα μπορεί να είχαν και ήταν ήρεμοι. Ήξεραν ότι όλους θα τους φροντίσουμε”  .
    Ο γνωστός σκηνοθέτης είπε πως “ιδιαίτερα συγκινημένος ήταν ο Σάκης Ρουβάς, αφού είχε πολύ κοντινή σχέση με την Ελπίδα και τα παιδιά” ενώ επεσήμανε και τη μεγάλη συμβολή όλων των παιδιών μαχητών που νίκησαν τον καρκίνο και μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους εκείνη τη βραδιά.  “Πριν ξεκινήσει η βραδιά… δύο από αυτά τα παιδιά έκλαιγαν. Όταν τους ρώτησα “γιατι κλαίτε” μου είπαν “γιατί δεν είναι εδώ εκείνη”. Και τους ειπα “να είστε σίγουροι ότι θα είναι εδω αποψε μαζί μας”. Είχαν πολύ κοντινή σχέση” τόνισε ο κ.Νανούρης.
    Ο Γιώργος Νανούρης φέτος σκηνοθετεί δύο παρατάσεις στο θέατρο. Το έργο “ο θάνατος του εμποράκου” στο θέατρο ΖΊνα για 2η χρονια και την παράσταση “ήταν όλοι τους παιδια μου” στο θέατρο Αλκυονις  .  

    O Γιώργος Νανούρης στο Talk Radio: «Έκλαιγαν γιατί έλειπε η Μαριάννα Βαρδινογιάννη»

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ