Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Γιώργος Νινιός: «Αποτυχία είναι να είσαι μέσα στην αποτυχία και να κάνεις τον επιτυχημένο»

    Ο Γιώργος Νινιός μίλησε σε δημοσιογράφο της εκπομπής «Καλημέρα είπαμε;» στην ΕΡΤ με τον ηθοποιό να εξηγεί, πώς αντιλαμβάνεται γενικότερα την αποτυχία, αλλά και αν αποδέχεται το στερεότυπο, πως είναι αποτυχία το να επιλέξει κανείς να μην κάνει οικογένεια.

    «Η αποτυχία και η επιτυχία έχουν και οι δύο την ίδια γοητεία. Έχω καταλάβει τι είναι αποτυχία. Έχουμε συνειδητοποιήσει όμως τι είναι επιτυχία; Δεν με στεναχωρεί η αποτυχία είναι ένας προβληματισμός για το τι πήγε λάθος», είπε αρχικά ο Γιώργος Νινιός.

    Στη συνέχεια, ο ηθοποιός προσέθεσε: «Δεν μπορώ να πω εγώ για εμένα, αν έχω ψωνιστεί ποτέ, αυτό μπορεί κάποιος άλλος να το πει. Εγώ μπορεί να είμαι στην θέση να λέω, ότι δεν έχω ψωνιστεί ποτέ, δεν είμαι εγωιστής, είμαι καλός άνθρωπος, αγαπάω τα ζώα και μισώ το ψέμα».

    «Αποτυχία ζωής μπορεί να θεωρηθεί και το να έχεις κάνει οικογένεια και να τα έχεις κάνει μπάχαλο. Εκεί δεν έχει πάει στράφι μια ζωή; Και δεν την αλλάζεις, γιατί οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν και είσαι σαράντα χρόνια μέσα σε ένα μπάχαλο… Εγώ νομίζω, ότι αποτυχία ζωής είναι να νιώθεις ότι τα έχεις καταφέρει και ότι είσαι επιτυχημένος στην ταμπέλα και επί της ουσίας να είναι όλα χάλια. Αυτό λέγεται αποτυχία, το να είσαι μέσα στην αποτυχία και να κάνεις τον επιτυχημένο», κατέληξε ο Γιώργος Νινιός.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ