Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Διονύσης Πρώιος: «Δεν γνωρίζουμε αν ήταν δυστύχημα ή αν συνέβη κάτι άλλο», λέει φίλος του πρώην παίκτη του MasterChef

    Γνωστή έγινε την Παρασκευή (20/9) η είδηση του θανάτου του Διονύση Πρώιου, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 58 ετών ύστερα από τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του. Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώην παίκτης του MasterChef έφυγε από την ζωή, με την ίδια μοτοσικλέτα που είχε πεθάνει πριν από μερικά χρόνια ο γιος του, Μιχάλης.

    Ο φίλος του Διονύση Πρώιου, Κίμωνας Πάττας, μίλησε στο «Happy Day» για τα όσα έγιναν.

    Αρχικά, ο Κίμωνας Πάττας ανέφερε: «Μου τηλεφώνησε ο αδελφός του από την Αργεντινή την Παρασκευή το απόγευμα και μου είπε ότι δεν έχει επαφή με τον Διονύση και ότι έχει πληροφορίες ότι είναι στο νοσοκομείο, στο Γεννηματάς, και με ρώτησε αν μπορούσα να πάω από εκεί να δω τι γίνεται. Όταν έφτασα, ο Διονύσης ήταν ακόμα εν ζωή. Ξεψύχησε 10 λεπτά αφού έφτασα. Εκεί ήταν μαζεμένοι κάποια ξαδέλφη του και μία κοπέλα που είχε σχέση ο Διονύσης παλιά».

    Στη συνέχεια εξήγησε ότι: «Δεν έχουμε ακριβώς το πόρισμα του θανάτου, δεν έχει γίνει ακόμα η ιατροδικαστική εξέταση. Δεν γνωρίζουμε αν ήταν δυστύχημα ή αν συνέβη κάτι άλλο! Ήταν πάνω στην μηχανή, αλλά δεν έχουμε το πόρισμα της τροχαίας ακόμα».

    «Ήταν πολύ αγαπητός σε πάρα πολύ κόσμο. Ήταν πολύ γνωστός από τις επιχειρήσεις του στην εστίαση, πολύ γνωστός και αγαπητός από το MasterChef. Γνωριζόμασταν 25 χρόνια», σημείωσε.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ