Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Teacup: Trailer για την νέα σειρά τρόμου του Peacock από τους παραγωγούς του “The Conjuring”

    Το πλήρες trailer της νέας σειράς τρόμου-θρίλερ με τίτλο Teacup κυκλοφόρησε το Peacock, δίνοντάς μας μια μικρή γεύση από αυτό που έρχεται. Αν και το trailer αφήνει πολλά να αναρωτηθούμε, η ατμόσφαιρα είναι ήδη ανατριχιαστική, συνοδευόμενη από τη μουσική του Harry Nilsson “Think About Your Troubles”. Η σειρά προέρχεται από την παραγωγική εταιρεία Atomic Monster του James Wan.

    Τι είναι το Teacup;

    Ακολουθεί η επίσημη περιγραφή του Teacup από το Peacock: «Το Teacup ακολουθεί μια ομάδα ανθρώπων σε μια αγροτική περιοχή της Georgia, οι οποίοι πρέπει να ενωθούν για να αντιμετωπίσουν μια μυστηριώδη απειλή και να επιβιώσουν. Η σειρά είναι εμπνευσμένη από το μπεστ-σέλερ μυθιστόρημα Stinger του Robert McCammon.» Με βάση όσα βλέπουμε στο trailer, αυτή η περιγραφή φαίνεται ακριβής, αλλά τι άλλο συμβαίνει;

    Teacup: Trailer για την νέα σειρά τρόμου του Peacock από τους παραγωγούς του “The Conjuring”

    Δεδομένου ότι η σειρά βασίζεται στο μυθιστόρημα του McCammon, μπορούμε να ανατρέξουμε στο βιβλίο για περισσότερες λεπτομέρειες. Προσοχή στα πιθανά spoilers αν θέλετε να παρακολουθήσετε τη σειρά χωρίς να γνωρίζετε πολλά. Στο βιβλίο, η ιστορία αφορά έναν εξωγήινο που πέφτει στη Δυτική Texas. Όμως, η άφιξή του δεν είναι το τέλος της ιστορίας, καθώς ένας δεύτερος εξωγήινος φτάνει και απομονώνει την πόλη με έναν θόλο για να κυνηγήσει το θύμα του. Παρ’ όλα αυτά, η μεταφορά του Stinger στο Teacup δεν είναι ακριβής αντιγραφή. Οι νέες εκδόσεις του Stinger τονίζουν ότι το μυθιστόρημα «ενέπνευσε» τη σειρά, ενώ ο showrunner Ian McCulloch ανέφερε ότι η σειρά έχει τη δική της ταυτότητα.

    Ποιοι πρωταγωνιστούν στη σειρά Teacup;

    Η Yvonne Strahovski (The Handmaid’s Tale) πρωταγωνιστεί ως Maggie Chenoweth, ενώ ο Scott Speedman (Grey’s Anatomy) υποδύεται τον σύζυγό της, James Chenoweth. Συμμετέχουν επίσης οι Kathy Baker (The Ranch) ως Ellen Chenoweth, ο Caleb Dolden ως Arlo Chenoweth, και η Émilie Bierre ως Meryl Chenoweth. Στη σειρά εμφανίζεται και ο Boris McGiver (The Wire).

    Teacup: Trailer για την νέα σειρά τρόμου του Peacock από τους παραγωγούς του “The Conjuring”

    Πίσω από τις κάμερες, το Teacup είναι δημιούργημα του πρωτοεμφανιζόμενου showrunner Ian McCulloch (Yellowstone), με τους παραγωγούς Michael Clear (Archive 81, Swamp Thing) και Rob Hackett (Archive 81, I Know What You Did Last Summer) για λογαριασμό της Atomic Monster. Ο συγγραφέας του πρωτότυπου μυθιστορήματος, Robert McCammon, είναι επίσης εκτελεστικός παραγωγός. Τα πρώτα δύο επεισόδια σκηνοθετούνται από τον E.L. Katz (Cheap Thrills, The Haunting of Bly Manor).

    Το Teacup θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Οκτωβρίου με δύο επεισόδια, και θα κυκλοφορούν δύο νέα επεισόδια κάθε εβδομάδα μέχρι το Halloween.

    Δηλώσεις του James Wan για το Teacup

    «Αφού διάβασα το βιβλίο του Robert McCammon, Stinger, η ομάδα της Atomic Monster ένιωσε μια σπίθα,» δήλωσε ο James Wan. «Η ιστορία είχε όλα τα στοιχεία για μια συναρπαστική σειρά και ο Ian McCulloch είχε ένα όραμα για να την αναδείξει με έναν φρέσκο τρόπο, που ήταν τόσο συγκλονιστικός όσο και γεμάτος ατμόσφαιρα. Σε συνδυασμό με το ταλαντούχο καστ μας, με επικεφαλής την Yvonne Strahovski, τον Scott Speedman και τον Chaske Spencer, οι θεατές θα ζήσουν μια εμπειρία γεμάτη αγωνία. Το Teacup υπερβαίνει τα συνηθισμένα είδη. Είναι ένα μείγμα τρόμου, μυστηρίου και δράματος, με τρόπο που ξεδιπλώνονται σαν ένα συναρπαστικό παζλ. Πέρα από τον τρόμο, η σειρά εξερευνά το σκοτάδι που υπάρχει μέσα μας. Ελπίζουμε να απολαύσετε αυτό το ταξίδι όσο κι εμείς που το δημιουργήσαμε!»

    Teacup: Trailer για την νέα σειρά τρόμου του Peacock από τους παραγωγούς του “The Conjuring”

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ