Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Γιώργος Νινιός: Είναι αποτυχία ζωής να έχεις οικογένεια και να τα έχεις κάνει μπάχαλο

    Γιώργος Νινιός: Είναι αποτυχία ζωής να έχεις οικογένεια και να τα έχεις κάνει μπάχαλο

    «Νιώθω πάρα πολύ όμορφα όταν κάνω ρόλους και μου αρέσουν και τους καταφέρνω»

    Δεν έχει μετανιώσει για τις αποφάσεις που έχει πάρει για τη ζωή του είναι ο Γιώργος Νινιός. Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλημέρα είπαμε;» της ΕΡΤ1 και στον Ιορδάνη Παπακυριακού και απάντησε με ειλικρίνεια για τον λόγο που δεν έκανε οικογένεια.

    «Είναι αποτυχία ζωής το να έχεις οικογένεια και να τα έχεις κάνει μπάχαλο. Δεν είναι κι αυτό μια ζωή που πάει στράφι; Και δεν την αλλάζεις τη ζωή γιατί οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν κι είσαι 40 χρόνια μέσα σε ένα μπάχαλο;» είπε αρχικά ο Γιώργος Νινιός και συνέχισε:

    «Δεν νομίζω ότι είναι αποτυχία ζωής να νιώθεις ότι τα έχεις καταφέρει και να είσαι επιτυχημένος μόνο στην ταμπέλα κι επί της ουσίας να είναι όλα χάλια. Αυτό είναι αποτυχία, να είσαι μέσα στην αποτυχία και να κάνεις τον επιτυχημένο».

    Ενώ όταν ρωτήθηκε για τη σχέση του με τα Social Media και αν τα αποφεύγει απάντησε:

    «Δεν αποφεύγω τίποτα. Η έγνοια μου είναι να παλέψω αυτή τη δουλειά, έτσι όπως ξέρω να την κάνω. Νιώθω πάρα πολύ όμορφα όταν κάνω ρόλους και μου αρέσουν και τους καταφέρνω. Το υπόλοιπο είναι ένα κομμάτι, που έτσι κι αλλιώς υπάρχει και δεν μπορείς να το εξαφανίσεις.

    Αυτό που αποφεύγω και σιχαίνομαι και με έχει βασανίσει πάρα πολύ, αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα, είναι που χωρίς να το θέλω εγώ υπάρχουν στα social media ομάδες, θαυμαστές κι αυτοί που σε εκτιμάνε και φτιάχνουν πράγματα για εσένα.

    Να βγω να πω τι; Ότι πήγα εκδρομή κάπου; Άλλοι άνθρωποι χαίρονται να το κάνουν αυτό και νιώθουν καλά να πούνε τα πάντα για τη ζωή τους. Δεν μπορώ να πω αν είναι σωστό ή λάθος, αφού αυτό θέλουν. Εγώ από την άλλη δεν το θέλω».

    Γιώργος Νινιός Ηθοποιός Οικογένεια



    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ