Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Βασίλης Χαλακατεβάκης: «Η σύζυγός μου με γνώρισε κατά τη διάρκεια της περιπέτειας της υγείας μου»

    Για την περιπέτεια της υγείας και τη γνωριμία με την σύζυγό του μίλησε ανοιχτά ο Βασίλης Χαλακατεβάκης στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Στούντιο 4».

    Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2017 και το 2021 ήρθε στη ζωή η κόρη του. Μάλιστα, η γνωριμία του ηθοποιού με την σύζυγό του, Δέσποινα έγινε την ίδια χρονική περίοδο με το πρόβλημα της υγείας του. Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης εξηγεί, πώς αντιμετώπισαν μαζί τις δυσκολίες χωρίς να επηρεάζεται η σχέση τους.

    «Με γνώρισε όταν ξεκίνησε η περιπέτεια υγείας. Το πρόβλημα ξεκίνησε ένα μήνα μετά. Δεν θα της κρατούσε κακία αν έφευγε, αλλά το ότι έκατσε ήταν το πιο σημαντικό. Η Δέσποινα δεν με αντιμετώπισε ούτε μία στιγμή ως άρρωστο, ούτε εγώ αντιμετώπιζα τη Δέσποινα, ότι δηλαδή είμαι ο άρρωστος, που με φροντίζει. Τα πέρασα όλα λέγοντας «πάμε να κάνουμε αυτό που πρέπει και ό,τι γίνει». Νομίζω ότι όλο αυτό μας έχει δέσει πάρα πολύ.

    Δεν αντιμετώπισα ποτέ την αρρώστια σαν αρρώστια. Ήταν μία περιπέτεια που πέρασε. Εγώ δεν δεν υπήρξα μοιρολάτρης ποτέ. Τραγουδούσα μέσα μου το κομμάτι του Αγγελάκα «σιγά μη κλάψω σιγά μην φοβηθώ». Αυτό μου έδινε δύναμη και μετά πέρασε στο ντούκου. Η λέξη κακό δεν πέρασε μέσα μου, πήγα παρακάτω. Είχα δίπλα μου την αγάπη, όχι τον έρωτα. Η αγάπη είναι πιο σημαντική από τον έρωτα, τον έχει μέσα της τον έρωτα. Είναι καρμικό όλο αυτό», είπε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ