Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Διονύσης Πρώιος: Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητεί πληροφορίες για το τροχαίο δυστύχημα του πρώην παίκτη του MasterChef

    Πληροφορίες για το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε την ζωή του ο 58χρονος Διονύσης Πρώιος, που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο MasterChef, αναζητεί η ΕΛ.ΑΣ.

    Ο Διονύσης Πρώιος σκοτώθηκε σε τροχαίο με την μηχανή του, το μεσημέρι της Παρασκευής (20/9) στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος της Μεταμόρφωσης.

    Η ΕΛ.ΑΣ. με σημερινή ανακοίνωσή της καλεί τυχόν αυτόπτες μάρτυρες του τροχαίου να δώσουν σχετικές πληροφορίες, προκειμένου να πέσει στο φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες η μηχανή του 58χρονου εξετράπη της πορείας της και ανετράπη.

    «Την Παρασκευή 20-9-2024 και περί ώρα 14.00΄, επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, στο ύψος της χ/θ 15,000 (προ της εξόδου προς Αττική Οδό) στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, δίκυκλη μοτοσυκλέτα εξετράπη της πορείας της για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο και ανετράπη επί του οδοστρώματος με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού του, ο οποίος διεκομίσθη σε νοσοκομείο, όπου λίγες ώρες μετά υπέκυψε στα τραύματά του.

    Στο πλαίσιο διενεργούμενης προανάκρισης και για τη μόρφωση πληρέστερης εικόνας για τις συνθήκες υπό τις οποίες έλαβε χώρα το εν λόγω τροχαίο ατύχημα, παρακαλούνται τυχόν αυτόπτες μάρτυρες να επικοινωνήσουν με το Γ΄ Τμήμα Τροχαίας Β/Α Αττικής στο τηλέφωνο: 2102854400», αναφέρει συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ..

    Τραγική ειρωνεία είναι ότι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο είχε πεθάνει και ο γιος του Διονύση, Μιχάλης. Ο νεαρός είχε πεθάνει σε τροχαίο δυστύχημα, οδηγώντας την ίδια μηχανή που οδηγούσε ο πρώην παίκτης του MasterChef. Επιπλέον, ο πατέρας του Διονύση Πρώιου είχε πεθάνει κι εκείνος σε τροχαίο δυστύχημα, επίσης με μηχανή.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ