Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Ο παλαιοχριστιανός εισέβαλε στο μαιευτήριο «Αλεξάνδρα», άρπαξε το νεογέννητο παιδί του και διέφυγε

    Ο παλαιοχριστιανός εισέβαλε στο μαιευτήριο «Αλεξάνδρα», άρπαξε το νεογέννητο παιδί του και διέφυγε

    Είχε απαγορευθεί στην οικογένεια να πάρει το νεογνό καθώς το περιβάλλον διαβίωσης τους κρίθηκε ακατάλληλο – Αναζητούνται από την Αστυνομία σε Αττική και Κορινθία

    Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία για τον εντοπισμό του αυτοαποκαλούμενου παλαιοχριστιανού, Μανώλη Καλαϊτζιδάκη, ο οποίος σήμερα Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου εισέβαλε στο μαιευτήριο «Αλεξάνδρα», άρπαξε το νεογέννητο παιδί του και διέφυγε με την σύζυγό του με ταξί.

    Σημειώνεται ότι με παρέμβαση κοινωνικού λειτουργού απαγορεύτηκε από την διοίκηση του μαιευτηρίου στην οικογένεια να πάρει το νεογέννητο, καθώς το περιβάλλον διαβίωσης τους δεν κρίθηκε κατάλληλο. Αρχικά η σύζυγος του παλαιοχριστιανού αποφάσισε να γεννήσει στο σπίτι, χωρίς κανέναν προγεννητικό έλεγχο, αλλά κατά τη διάρκεια του τοκετού προκλήθηκε αιμορραγία, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν η γυναίκα και το νεογέννητο παιδί.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, για τον εντοπισμό του νεογέννητου παιδιού, του 45χρονου και της συζύγου του, έχει δοθεί σήμα στην Αττική και την Κορινθία για να ξεκινήσουν οι έρευνες. Ο ίδιος ωστόσο επικοινώνησε τηλεφωνικά με την εκπομπή Live News και διέψευσε ότι ο ίδιος άρπαξε το βρέφος, ενώ ισχυρίστηκε, ότι ο ίδιος δεν έχει λάβει καμία εισαγγελική εντολή, που τους απαγορεύει ναπάρουν το παιδί τους στο σπίτι τους.

    Όσον αφορά στο βρέφος, υποστήριξε ότι η σύζυγός του, Σεβαστή, βρισκόταν στην αίθουσα των νεογνών και ήθελε να πάει στην τουαλέτα, καθώς όπως ισχυρίστηκε, γιατροί και νοσηλεύτριες δεν της επέτρεπαν για 5 ώρες να πάει στην τουαλέτα. Έτσι, πήρε το παιδί στην αγκαλιά και κατευθύνθηκε προς τις τουαλέτες, με δύο σεκιουριτάδες να την ακολουθούν και από εκεί και πέρα όπως είπε, ο ίδιος δεν ξέρει τι έγινε.

    παλαιοχριστιανός Μανώλης Καλαϊτζιδάκης



    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ