Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Μαρία Κορινθίου: Νέα δήλωση για τον Γιάννη Αϊβάζη – «Δεν σηκώνω κουβέντα για εκείνον»

    Νέες δηλώσεις για τον Γιάννη Αϊβάζη παραχώρησε η Μαρία Κορινθίου, έπειτα από την εξομολογητική συνέντευξη για τον χωρισμό της, στην εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου.

    Η ηθοποιός μίλησε σε δημοσιογράφο του Open και της εκπομπής «Πρωινό Σουσου» με την ίδια να τονίζει μεταξύ άλλων, πως «δεν σηκώνει κουβέντα για τον Γιάννη Αϊβάζη».

    Οι νέες δηλώσεις της ηθοποιού

    «Είμαι καλά, είμαστε καλά. Ουσιαστικά ό,τι είπα και στην εκπομπή, στη Σίσσυ Χρηστίδου. Δεν θα επεκταθώ πολύ περισσότερο, γιατί νομίζω, ότι τα έχω πει όλα και δεν έχω να πω κάτι παραπάνω σε αυτό το κομμάτι. Το μόνο, που θα πω είναι ότι δεν σηκώνω κουβέντα για τον Γιάννη. Η οικογένεια και όλα καλά. Όποια μορφή και αν έχει μία επί της ουσίας και βαθιά αγάπη, δεν φεύγει. Σε οποιαδήποτε σχέση. Δεν αλλάζει τίποτα.

    Με τον Γιάννη είμαστε μαζί σε όλη αυτή διαδικασία και τη διαχείριση της κατάστασης αυτής. Ακόμα και για τις δηλώσεις που κάνω τώρα, έχει υπάρξει συνεννόηση και επικοινωνία με τον Γιάννη για το πως θα το διαχειριστούμε μαζί. Προτεραιότητα είναι η Ισμήνη, αλλά και η ίδια μας η σχέση, που δεν αξίζει τίποτα λιγότερο από αυτό που είχαμε», είπε η Μαρία Κορινθίου.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ