Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Νίκος Συρίγος για Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Δεν έχουμε φόβο στην σχέση μας – Την καμαρώνω και την θαυμάζω»

    Για την σχέση του με την Ελεονώρα Ζουγανέλη, τι θαυμάζει σε εκείνη, αλλά και για μια πρόσφατη κίνηση που τον ενόχλησε, μίλησε πολύ ανοιχτά ο Νίκος Συρίγος την Τρίτη (24/09) στην εκπομπή του Mega, «Buongiorno».

    Ο Νίκος Συρίγος αναφέρθηκε σε παπαρατσικές φωτογραφίες από βόλτα στην παραλία, που έκανε φέτος το καλοκαίρι με την σύντροφό του: «Όταν κάτι δεν γίνεται με τη θέλησή σου και απλά βλέπεις ξαφνικά τον εαυτό σου στην παραλία με το μαγιό… αυτό εμένα μου συνέβη πρώτη φορά. Αν θα πας σε μια δημόσια εκδήλωση ξέρεις, ότι προφανώς και θα σε φωτογραφήσουν. Αλλά όταν πας σε μια παραλία, που δεν είναι και κοσμική και βλέπεις την άλλη ημέρα τις φωτογραφίες σου, λες «τι έγινε τώρα εδώ;». Εγώ το θεωρώ ακόμα παραβιαστικό. Δεν ξέρω αν είμαι εγώ πάλι ευαίσθητος».

    Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος προσέθεσε: «Περίμενα ότι θα με πάρει κάποιος τηλέφωνο να με ενημερώσει λόγω γνωριμίας, ηθικής και συναδελφικότητας.  Δεν σημαίνει αυτό, ότι οι υπόλοιποι που δεν είναι δημοσιογράφοι είναι εντάξει να τους φωτογραφίζουν. Δεν με είχε φοβίσει το κομμάτι της δημοσιότητας. Ούτε την Ελεωνόρα την φόβισε. Δεν έχουμε φόβο στην σχέση μας. Δεν υπάρχει φόβος. Επιθυμία υπάρχει να μην γίνεται ο ιδιωτικός βίος, δημόσιος χωρίς τη θέληση κανενός».

    «Καμαρώνω και θαυμάζω την Ελεωνόρα για την πορεία της, την αξία της και για την αγάπη που παίρνει και δίνει στον κόσμο. Την  θαυμάζω, εγώ δεν είμαι έτσι. Έχουμε βάλει μπροστά κάποια πράγματα με τραγούδια. Είναι το μεγάλο μου όνειρο να τα παρατήσω όλα και να γράφω τραγούδια», κατέληξε ο Νίκος Συρίγος.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ