Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Γιώργος Λιάγκας: Η Μαρία Αντωνά ήταν μέσα στο σπίτι του την ώρα της πυρκαγιάς

    Γιώργος Λιάγκας: Η Μαρία Αντωνά ήταν μέσα στο σπίτι του την ώρα της πυρκαγιάς

    «Μάλλον κοιμόταν, δεν έχει λόγο να ξυπνήσει τόσο πρωί»

    Αναστάτωση προκάλεσε στους οικείους αλλά και στους τηλεθεατές της εκπομπής του ο Γιώργος Λιάγκας, όταν το πρωινό της Τρίτης (24/9) ανακοίνωσε μέσα από την εκπομπή του πως σημειώθηκε πυρκαγιά στη μεζονέτα που διατηρεί στα νότια προάστια.

    Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 διαβεβαίωσε πως υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές και έδωσε μία σύντομη περιγραφή του συμβάντος. Η φωτιά ξεκίνησε από έναν ηλεκτρολογικό πίνακα στο υπνοδωμάτιο του πρώτου ορόφου και μέσα σε 8 λεπτά, οι άνδρες της πυροσβεστικής είχαν καταφτάσει στο σημείο.

    Το πρωί της Τετάρτης η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της στο «Happy Day» αναφέρθηκαν στο δυσάρεστο γεγονός, αποκαλύπτοντας επιπροσθέτως πως την ώρα της πυρκαγιάς στο σπίτι ήταν παρούσα και η Μαρία Αντωνά.

    «Υπήρχε και άλλος αυτόπτης μάρτυρας, δεν ήταν μόνος στο σπίτι ο Γιώργος Λιάγκας, ήταν και η Μαρία Αντωνά. Η Μαρία μάλλον κοιμόταν, δεν έχει λόγο να ξυπνήσει τόσο πρωί. Τελικά ο Γιώργος κοιμήθηκε στο υπόγειο, γιατί ούτε στο ισόγειο μπορούσε να κοιμηθεί, παρόλο που η ζημιά έγινε στον όροφο. Η Μαρία σοκαρίστηκε από τη φωτιά. Επειδή βγαίνουν τίτλοι μετά, θέλω να πω ότι η Μαρία έχει και το δικό της σπίτι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο διευθυντής του περιοδικού «ΟΚ».

    Μαρία Αντωνά Γιώργος Λιάγκας



    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ