Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Μέγκαν Μαρκλ: Προσπαθεί να αλλάξει την εικόνα της «δύσκολης δούκισσας» – Τι λένε υπάλληλοι της

    Μία δύσκολη εβδομάδα είχε η Μέγκαν Μαρκλ μετά τις αποκαλύψεις ενός υπαλλήλου της στον αμερικανικό Τύπο, που την χαρακτήρισε «δύσκολη δούκισσα», «δικτάτορα με τακούνια» και αποκάλυψε ότι το προσωπικό της την τρέμει.

    Τώρα εργαζόμενοι του δούκα και της δούκισσας του Σάσσεξ έκαναν μία εξαιρετικά σπάνια κίνηση και μίλησαν δημόσια για το ζευγάρι και την μεταχείριση που έχουν από την Μέγκαν Μαρκλ.

    Πολλοί εργαζόμενοι δήλωσαν ότι το ζευγάρι είναι ευγενικό και στοργικό με τους υπαλλήλους του. Ο πρώην προσωπάρχης του πρίγκιπα Χάρι Τζος Κέτλερ, ο οποίος αποχώρησε εσπευσμένα πριν την περιοδεία του ζευγαριού στην Κολομβία, έσπασε τη σιωπή του. Ο Κέτλερ υπερασπίστηκε στο περιοδικό US Weekly το ζευγάρι το οποίο χαρακτήρισε «αφοσιωμένο και εργατικό». Μάλιστα περιέγραψε την «θερμή υποδοχή» που του επιφύλαξαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ όταν άρχισε να εργάζεται γι’ αυτούς.

    Ένας άλλος πρώην υπάλληλος του ζευγαριού, ο Μπεν Μπράουνινγκ, ο οποίος εργαζόταν για τις παραγωγές του Ιδρύματος Archewell δήλωσε ότι η ατμόσφαιρα στην εργασία του ήταν «θετική και υποστηρικτική».

    Η γραμματέας Τύπου του ζευγαριού, Άσλεϊ Χάνσεν αποκάλυψε ότι ο δούκας και η δούκισσα του Σάσσεξ της έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον όταν υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. «’Εδειξαν το είδος του ενδιαφέροντος και της φροντίδας που θα εξέφραζε ένας γονιός αν επρόκειτο για το ίδιο του το παιδί», ανέφερε η γραμματέας Τύπου. Το ζευγάρι της έστελνε δώρα και λουλούδια την περίοδο της ανάρρωσής της.

    Υπάλληλος του γραφείου Τύπου του ζευγαριού αποκάλυψε ότι «η Μέγκαν επικοινωνούσε προσωπικά με τον σύζυγό μου καθημερινά για να βεβαιωθεί ότι είμαστε και οι δύο καλά και ότι έχουμε υποστήριξη. Αυτό σήμαινε τόσα πολλά γι’ αυτόν και ακόμα περισσότερα για μένα. Δεν καταλαβαίνεις πόσα σημαίνει αυτή η ευγένεια και η σκέψη μέχρι να τη χρειαστείς».

    Παράλληλα αναφέρθηκε ότι το ζευγάρι χαρίζει στους υπαλλήλους του τα παλιά ρούχα των παιδιών του αλλά και βρεφικά είδη που δεν χρειάζονταν πλέον. Επιπλέον ένας από τους υπαλλήλους του ζευγαριού αποκάλυψε ότι χαρίζουν τρόφιμα και λουλούδια στους υπαλλήλους όταν επισκέπτονταν το σπίτι των Σάσσεξ στην Καλιφόρνια.

    Ανώνυμες πηγές ανέφεραν ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ήταν «τα καλύτερα αφεντικά» και «κάθε φορά που το προσωπικό πηγαίνει στο σπίτι τους, φεύγει με ένα καλάθι με φρέσκα λουλούδια, φρέσκα φρούτα, φρέσκα αυγά».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ