Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Γλυφάδα: «Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο ξύλο, παλαιστής ήταν η κοπέλα;» – Η περιγραφή του ανθρώπου που έσωσε την 14χρονη

    Ο δημοτικός αστυνομικός που μπήκε στη μέση για να σώσει την 14χρονη περιγράφει τα όσα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου (21/09) στη Γλυφάδα και μιλά για έναν ενήλικα, ο οποίος φαίνεται πως βρισκόταν στην παρέα των παιδιών που είχαν δημιουργήσει κάτι σαν «αρένα», όπως χαρακτηριστικά είπε.

    Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ο Δημήτρης Κώστης τόνισε πως δεν έχει ξαναδεί «τέτοιο ξύλο» και αποκάλυψε πως χρειάστηκε να τους πει την ιδιότητά του και ότι έχει καλέσει την αστυνομία, προκειμένου να αφήσουν την ανήλικη. Ο ίδιος, όπως λέει, βρισκόταν στο σημείο με την γυναίκα και τα παιδιά του.

    «Εμφανίστηκε μία μεγάλη παρέα παιδιών, 30-40, αγόρια και κορίτσια. Είχαν κάτσει, είχαν δημιουργήσει ένα είδος “αρένας” και παρακολουθούσαν πέντε κοριτσάκια να συνομιλούν μεταξύ τους, να πλησιάζει το ένα στα μούτρα του άλλου», αναφέρει αρχικά ο αυτόπτης μάρτυρας και προσθέτει πως αρχικά θεώρησε ότι μπορεί να γίνονται τα γυρίσματα για κάποιο βίντεο κλιπ τραπ.

    Όπως λέει, επί ένα 10λεπτο επικρατούσε ηρεμία, μετά όμως άκουσε την γυναίκα του να φωνάζει «τρέξε Δημήτρη θα την σκοτώσουν». «Γυρνάω και βλέπω ένα κορίτσι να χτυπάει πολύ άσχημα το συγκεκριμένο παιδί, δεν έχω ξαναδεί τέτοιο ξύλο. Παλαιστής ήταν η κοπέλα; Το τράβηξε από τα μαλλιά, το χτύπαγε συνεχόμενα», περιγράφει.

    «Λέω στη σύζυγό μου, πάρε τα παιδιά και φύγε και τους πλησιάζω και αρχίζω να φωνάζω “τι κάνετε εδώ, αφήστε το κορίτσι, δεν ντρέπεστε οι υπόλοιποι, τι παρακολουθείτε εδώ πέρα;». Ο ίδιος τονίζει πως του έκανε εντύπωση ένας ενήλικας, ένα μεγαλύτερο σε ηλικία παιδί, «που ήταν πολύ κινητικός, δεν μου άρεσε η εικόνα του. Του λέω, “τι κάνεις εδώ πέρα εσύ; Δεν ντρέπεσαι, εσύ μεγάλος, κάθεσαι και παρακολουθείς; Και μου λέει “εγώ τις χωρίζω, δεν κάνω κάτι“». «Μανουριάσαμε λίγο», είπε στη συνέχεια και πρόσθεσε πως «κινούνταν και απειλητικά εναντίον μου, άρχισα να τους φωνάζω, τους δήλωσα την ιδιότητά μου και ότι έχω ενημερώσει την αστυνομία».

    Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

     

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ