Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Γλυφάδα: «Το παιδί μου δεν εμπλέκεται πουθενά» λέει η μητέρα ανήλικης που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό

    Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης από συνομήλικες της, το περασμένο Σάββατο στη Γλυφάδα.

    Σύμφωνα με την καταγγελία της 14χρονης, που μετέβη συνοδευόμενη από τους γονείς της στο ΑΤ Γλυφάδας, ήταν λίγο μετά τις 21:00 όταν την πλησίασε μία ομάδα περίπου 20 ατόμων στην οδό Λαζαράκη, και της επιτέθηκαν τρία εξ’ αυτών, ενώ τα υπόλοιπα παρακολουθούσαν. Η οικογένεια του θύματος προχώρησε σε μήνυση κατά δύο συμμαθητριών της, που ήταν ανάμεσα σε αυτούς που της επιτέθηκαν, καθώς και στους γονείς τους για παραμέληση ανήλικων.

    Οι αστυνομικοί του ΑΤ Γλυφάδας στη συνέχεια εντόπισαν τις δύο ανήλικες και τους γονείς τους και τους συνέλαβαν, αλλά στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή εισαγγελέα.

    Η μητέρα της μίας εκ των δύο μαθητριών, που κατηγορούνται για τον ξυλοδαρμό, υποστηρίζει ότι το παιδί της δεν εμπλέκεται και ότι υπάρχουν βίντεο που το αποδεικνύουν αυτό.

    «Το παιδί μου δεν εμπλέκεται πουθενά. Υπάρχουν βίντεο που το αποδεικνύουν. Αυτό θα φανεί στο δικαστήριο. Τα πράγματα δεν είναι έτσι, το παιδί μου δεν εμπλέκεται πουθενά. Η αλήθεια θα λάμψει», είπε συγκεκριμένα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

    Δείτε το βίντεο:

     

     

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ