Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Spartacus: House of Ashur – Δείτε το cast για την νέα spin-off σειρά

    Το καστ για το “Spartacus: House of Ashur” έχει πλέον ολοκληρωθεί και το δίκτυο Starz ανακοίνωσε αρκετούς ηθοποιούς που θα συμμετάσχουν ως guest stars στην επερχόμενη spin-off σειρά, η οποία αυτή τη στιγμή γυρίζεται στη Νέα Ζηλανδία.

    Ο Dan Hamill, ο Andrew McFarlane, ο Jackson Gallagher, η Jaime Slater, ο Simon Arblaster, ο Arlo Gibson, ο Cameron Rhodes, ο Evander Brown, ο Graham Vincent, ο Louis Hunter και ο Donald Ross θα ενταχθούν στο ήδη καστ που έχει ανακοινωθεί, το οποίο περιλαμβάνει τους Graham McTavish, Tenika Davis, Jamaica Vaughan, Ivana Baquero, Jordi Webber, Claudia Black, India Shaw-Smith, Leigh Gill, και τον επιστρέφοντα Nick Tarabay. Η σειρά Starz αποτελεί μια εναλλακτική ματιά στην ιστορία που είδαμε στην αρχική σειρά. Σε αυτήν την εκδοχή, ο μοχθηρός Ashur (Tarabay) δεν πεθαίνει.

    Αυτή είναι η πέμπτη σειρά στο franchise του Spartacus, το οποίο ξεκίνησε το 2010 με το “Spartacus: Blood and Sand” και ολοκληρώθηκε με το 2013 με το “Spartacus: War of the Damned”.

    Spartacus: House of Ashur – Αρκετές προσθήκες στο cast συμπεριλαμβανομένου του Graham McTavish από το “Outlander”

    Η σειρά θα έχειδέκα επεισόδια και η ημερομηνία πρεμιέρας θα ανακοινωθεί αργότερα.

    Το δίκτυο Starz περιγράφει την σειρά δέκα επεισοδίων House of Ashur (η οποία είναι αυτή τη στιγμή σε παραγωγή στη Νέα Ζηλανδία) ως μια “ιστορία που λυγίζει τον χρόνο, ερωτική, συναρπαστική εμπειρία που χτίζει πάνω σε όλα όσα έκαναν την αρχική σειρά μία τεράστια επιτυχία. Η σειρά θέτει το ερώτημα: Τι θα γινόταν αν ο Ashur (ο Nick Tarabay θα επαναλάβει τον ρόλο) δεν είχε πεθάνει στο Όρος Βεζούβιος στο τέλος του Spartacus: Vengeance; Και τι θα γινόταν αν του είχε δοθεί η σχολή μονομάχων που ανήκε στον Batiatus ως ανταμοιβή για τη βοήθειά του στους Ρωμαίους στη δολοφονία του Σπάρτακου και τον τερματισμό της εξέγερσης των δούλων;”

    Τις φωτογραφίες των νέων μελών του καστ μπορείτε να τις δείτε παρακάτω.

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ