Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Γιάννης Αϊβάζης: Αντέδρασε σε ερώτηση δημοσιογράφου – «Μπαίνεις σε πολύ ιδιωτικά πράγματα»

    Τον Γιάννη Αϊβάζη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή, σε έξοδό του. Ο γνωστός ηθοποιός, στη διάρκεια των δηλώσεών του, μίλησε και για τον χωρισμό του με την Μαρία Κορινθίου, ενώ απάντησε και στο ενδεχόμενο μία νέας σχέσης.

    Αρχικά, ο Γιάννης Αϊβάζης ανέφερε για τον χωρισμό τους: «Δεν παραδεχθήκαμε τίποτα, υπό την έννοια ότι βγήκε ένα δημοσίευμα και δεν διαψεύστηκε. Γιατί να ασχοληθείς με ένα δημοσίευμα που είναι αλήθεια; Τι περίμενες; Ότι θα βγει η Μαρία να παραδεχθεί δημόσια ότι χωρίσαμε; Δεν υπάρχει λόγος!».

    «Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να πλακώνεσαι στο ξύλο. Εμείς είμαστε άνθρωποι που συζητάμε μεταξύ μας. Δόξα τω Θεώ όλα αυτά τα 17 χρόνια που μεγαλώσαμε μαζί, τα περάσαμε συζητώντας τα πάντα, καταλαβαίνοντας ο ένας τον άλλο και παίρνοντας αποφάσεις που να είναι καλές ο ένας για τον άλλο!», πρόσθεσε.

    Όταν ρωτήθηκε για το αν έφυγε το ερωτικό κομμάτι από την σχέση τους, ο Γιάννης Αϊβάζης αντέδρασε και απάντησε: «Μπαίνεις σε πολύ ιδιωτικά πράγματα και δεν μπορώ να σου απαντήσω σε αυτό! Δύο άνθρωποι δεν χωρίζουν μόνο στα λόγια, αλλά και στα χαρτιά προφανώς. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να μεγαλώνει σωστά η κόρη μας και από ‘κει και πέρα ό,τι είναι να γίνει θα γίνει!»

    «Δεν με ενδιαφέρει να μπω τώρα σε άλλη μόνιμη σχέση, οι προτεραιότητές μου είναι άλλες», σημείωσε.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ