Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Σε σκουπιδότοπο του… σεξ έχουν μετατραπεί οι εκβολές του Γαλλικού ποταμού

    Σε σκουπιδότοπο του… σεξ έχουν μετατραπεί οι εκβολές του Γαλλικού ποταμού

    Ζευγάρια που αναζητούν ένα ήσυχο μέρος για να ερωτοτροπήσουν πετούν στον περιβάλλοντα χώρο τα προφυλακτικά και τα μωρομάντηλα που χρησιμοποιούν

    Σε σκουπιδότοπο, αλλά κάπως διαφορετικό από τους υπόλοιπους, έχουν μετατραπεί οι εκβολές του Γαλλικού ποταμού στην Θεσσαλονίκη, όπου ζευγάρια προχωρούν σε ερωτικές πράξεις και μετέπειτα… αφήνουν τα «κατάλοιπά» τους.

    Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το grtimes.gr ζευγάρια επισκέπτονται με ΙΧ αυτοκίνητα τις εκβολές του Γαλλικού ποταμού, που είναι αρκετά κοντά στη Θεσσαλονίκη, αλλά ερημικά, ειδικά τις βραδινές ώρες, προκειμένου να απολαύσουν το ηλιοβασίλεμα και στη συνέχεια προχωρούν σε ερωτικές πράξεις, μετά το τέλος των οποίων, πετούν στον περιβάλλοντα χώρο τα προφυλακτικά και τα μωρομάντηλα που χρησιμοποιούν.

    «Το φαινόμενο είναι επαναλαμβανόμενο δυστυχώς. Κάθε μήνα που περνάμε από το σημείο, βλέπουμε το ίδιο πράγμα, δηλαδή αν δεν υπήρχε κάποιος να τα καθαρίσει, θα είχε συσσωρευτεί ένας τεράστιος όγκος. Ιδίως το μωρομάντηλο είναι ένα δύσκολο υλικό για να το απορροφήσει η φύση, διότι δεν είναι χαρτί, αλλά φτιάχνεται από καθαρά πλαστικές και αρωματισμένες ίνες. Επίσης, το ίδιο συμβαίνει και με τους ψαράδες, οι οποίοι πετούν πλαστικά δολώματα, ενώ υπάρχουν δεκάδες πλαστικά μπουκάλια νερού, καφέδες, ενεργειακά ποτά και μπίρες» τονίζει μιλώντας στο grtimes.gr το μέλος της περιβαλλοντικής ομάδας «Εχεδώρου Φύσις», Γιώργος Κωνσταντινίδης.

    Τέλος, στο συγκεκριμένο σημείο που πηγαίνουν πολίτες είτε για τη θέα και την ησυχία που προσφέρει η τοποθεσία, είτε για ψάρεμα, το έδαφος είναι γεμάτο σκουπίδια, όπως και τα παγκάκια που έχουν τοποθετηθεί στην περιοχή. «Η κατάσταση είναι μόνιμη και την εντοπίζουμε συνέχεια στα πιο απόμερα μέρη. Τα πετούν κάτω, αντί να τα βάλουν σε μία σακούλα και μόλις βρουν έναν κάδο να τα αφήσουν εκεί» πρόσθεσε ο κ. Κωνσταντινίδης.

    Γαλλικός ποταμός Θεσσαλονίκη προφυλακτικά



    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ