Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Δολοφονία 68χρονου στην Κέρκυρα: «Βαρύ ιστορικό» ενδοοικογενειακής βίας Η σύζυγος και το θύμα είχαν αλληλομηνυθεί 4 φορές

    Kαλαμπάκα

    Μια οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Πέραμα της Κέρκυρας, όπου μια 49χρονη γυναίκα παραδέχτηκε ότι μαχαίρωσε θανάσιμα τον 68χρονο σύζυγό της. Η 11χρονη κόρη του ζευγαριού, σε κατάσταση σοκ, ήταν αυτή που κάλεσε την αστυνομία.

    Μία και μόνο μαχαιριά στην αριστερή κλείδα ήταν αρκετή για να προκαλέσει τον μοιραίο τραυματισμό του 68χρονου. Το μαχαίρι έκοψε μια κύρια αρτηρία, προκαλώντας ακατάσχετη αιμορραγία, με αποτέλεσμα ο άνδρας να υποκύψει.

    Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο τραυματισμός του 68χρονου συνέβη περίπου στις 2:30 το πρωί, ενώ η αστυνομία ενημερώθηκε από την ανήλικη κόρη του ζευγαριού μια ώρα αργότερα, όταν αντιλήφθηκε την κατάσταση του πατέρα της.

    Κέρκυρα: Με οικιακό μπαλτά σκότωσε τον άντρα της η 49χρονη – Σε «παρελθόν ενδοοικογενειακής βίας» αναφέρονται οι γείτονες

    Μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί και το ΕΚΑΒ στο σπίτι, ο 68χρονος ήταν ήδη νεκρός.

    Η 49χρονη αλλοδαπή σύζυγος δεν επικοινώνησε με τις αρχές, αλλά προτίμησε να πετάξει τα ματωμένα ρούχα της ίδιας και της κόρης της, καθώς και το μαχαίρι του φόνου, σε έναν κοντινό κάδο απορριμμάτων.

    Η δράστιδα ομολόγησε την πράξη της, ισχυριζόμενη ότι ο άντρας της την πίεζε για σεξουαλική επαφή, κάτι που εκείνη δεν ήθελε, και θόλωσε, χτυπώντας τον με το μαχαίρι.

    Τα τελευταία δύο χρόνια, θύμα και δράστιδα είχαν καταγγείλει ο ένας τον άλλον τέσσερις φορές για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.

    Σύμφωνα με την αστυνομία, και οι δύο ήταν εθισμένοι στο αλκοόλ.

    Δολοφονία 68χρονου στην Κέρκυρα: «Βαρύ ιστορικό» ενδοοικογενειακής βίας Η σύζυγος και το θύμα είχαν αλληλομηνυθεί 4 φορές

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ