Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Λοβέρδος: «Δεν είχα ποτέ πρόταση από την ΝΔ» – «Η έξοδος από το ΠΑΣΟΚ ήταν απελευθέρωση για μένα»

    Λοβέρδος: «Δεν είχα ποτέ πρόταση από την ΝΔ» – «Η έξοδος από το ΠΑΣΟΚ ήταν απελευθέρωση για μένα»

    Τι είπε ο πρόεδρος του κόμματος «Δημοκράτες» για το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ

    Τι είπε ο πρόεδρος του κόμματος «Δημοκράτες» για το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑΓια την απόφασή του να συνεχίσει να κινείται στον χώρο της πολιτικής, τις φημολογούμενες σχέσεις του με τη ΝΔ, αλλά και για τις εξελίξεις σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Weekenders» ο Ανδρέας Λοβέρδος.

    «Δεν αποχώρησα από την πολιτική, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που με στήριξαν. Δεν είπα ποτέ “εγκαταλείπω”», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε: «Προς το παρόν, το ΠΑΣΟΚ δεν βρίσκεται στους διαλόγους μου, αλλά εξακολουθώ να νοιάζομαι. Η έξοδος από το ΠΑΣΟΚ ήταν απελευθέρωση για μένα». Ο Ανδρέας Λοβέρδος ερωτηθείς σχετικά, ξεκαθάρισε ότι δεν είχε «ποτέ πρόταση από την Νέα Δημοκρατία», πριν επανέλθει η συζήτηση στο ΠΑΣΟΚ. «Δεν με κάλεσαν στην εκδήλωση για τα 50 χρόνια του κινήματος, αλλά και να με καλούσαν, δεν θα πήγαινα, γιατί είμαι πρόεδρος άλλου κόμματος και θα ήταν άβολο. Δεν θα κάνω προβλέψεις για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ. Έχω συμπάθειες, αλλά δεν μπορώ να τις πω», ολοκλήρωσε.

    Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε, ότι «ο Κασσελάκης έκανε λάθη, αλλά και το κόμμα του φέρθηκε άσχημα. Του επιτέθηκαν από την πρώτη μέρα. Είναι όμως στάση πολιτικού αρχηγού να κάνει λίστα γάμου; Ο Κασσελάκης έπεσε σε αντιφάσεις. Αν είχε παραμείνει ο Τσίπρας, ο οποίος σωστά αποχώρησε, δεν θα είχε τέτοια εικόνα αποσύνθεσης το κόμμα. Ακούστηκαν πολύ βαριές κουβέντες».

    Με σαφώς πιο ανάλαφρη διάθεση, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, είπε: «Προτιμώ την Λάσκαρη από την Βουγιουκλάκη. Η Μοσχολιού είναι μια θεά. Ο Βοσκόπουλος με έλεγε γιό του και ήταν συγκινητικό. Αν δεν ήμουν βουλευτής, θα ήμουν ντράμερ κι αν δεν ήμουν Ολυμπιακός, θα ήμουν Λίβερπουλ».

    Ανδρέας Λοβέρδος



    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ